Документите на вътрешната митническа и гранична защита (CBP) показват, че

...
Документите на вътрешната митническа и гранична защита (CBP) показват, че
Коментари Харесай

Вътрешни документи показват, че DHS знае, че много мигранти не трябва да отговарят на изискванията за убежище

Документите на вътрешната митническа и гранична отбрана (CBP) демонстрират, че администрацията на Байдън е наясно, че огромна част от мигрантите, пътуващи до Съединени американски щати от Южна Америка, идват по стопански аргументи, вместо да избягат от гонене.

Декемврийски отчет от CBP, получен от Али Брадли от NewsNation, разказва по какъв начин американски гранични чиновници са интервюирали стотици мигранти, преминаващи през Darién Gap - тясната линия от джунгла, която свързва Централна Америка с Южна Америка - само че че нито един не е съобщил, че е избягал политическо гонене в родните си страни.

„ Освен опасността за изнудване, няма известия за банди или други незаконни организации, ориентирани към мигрантите за убийства и така нататък, и никой от мигрантите не е декларирал политическо гонене “, се споделя в отчета.

Длъжностни лица организираха интервютата си в рисковия сектор от следена от картела джунгла, през която множеството мигранти, пътуващи за Съединени американски щати, би трябвало да преминат по пътя си на север, с цел да опре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР