Документът за връщане към пълното изпълнение на Съвместния всеобхватен план

...
Документът за връщане към пълното изпълнение на Съвместния всеобхватен план
Коментари Харесай

Русия е все по-близо сме до подновяване на иранската ядрена сделка

Документът за връщане към цялостното осъществяване на Съвместния изчерпателен проект за деяние по отношение на иранската нуклеарна стратегия е във висока степен на подготвеност, останалите проблеми са от политически темперамент. Това съобщи съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, представен от ТАСС.

" Документът към този момент е във висока степен на подготвеност за приемане. Има някои политически проблеми, които не са свързани с завършването на текста. Всичко, което се изисква във връзка с завършването на самия документ, може да се направи безусловно за няколко дни ", изясни той.

Русия работи за резултата и във връзка с нашите ползи, в това число в подтекста на мирното нуклеарно съдействие с Иран, текстът е много приемлив, съгласно нас няма нищо за доизпипване, уточни Рябков.

Той акцентира, че в случай че Съединените щати настояват, че съглашението е " непостижимо ", това значи, че те " излъчват резултатите от вътрешните си полемики ".

От друга страна, съгласно ирански източници и постъпилите сигнали, в това число в светлината на неотдавнашната аудиенция в Техеран на заместник-генералния секретар на Европейската работа за външна активност Енрике Мора, не мога да кажа, че нещо се е трансформирало, означи дипломатът.

Ние сме ​​​​на ръба и нещата може да се случат доста бързо, в случай че политическите решения са в интерес на това, уточни Рябков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР