Документът, който може би ще подпишат ГЕРБ и ПП/ДБ, е

...
Документът, който може би ще подпишат ГЕРБ и ПП/ДБ, е
Коментари Харесай

Христо Иванов за коалиционното споразумение: Важно е съдържанието, заглавието ще го уйдурдисаме

Документът, който може би ще подпишат ГЕРБ и ПП/ДБ, е значимо какво съдържа, а не по какъв начин ще се споделя. Това разяснява на влизане на лидерската среща сред ГЕРБ и ПП/ДБ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. Към началото на срещата в парламентарната постройка видяхме да влизат с изключение на Иванов, по този начин също и съпредседателят на " Промяната " и финансов министър Асен Василев, както министър председателят Николай Денков и вицепремиерът и външен министър от ГЕРБ Мария Габриел. От непряк вход пък влезе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Никой, с изключение на Христо Иванов, не прояви приказливост пред чакащите медии.

" Трябва да се подпише документ, който ясно да урежда нашите взаимни задължения. Важно е наличието на документа, заглавието ще го уйдуйдишем някак си. Трябва да си дадем отговор на въпроса до момента имаше една цяла поредност задължения, ясна поета взаимна стратегия и ясно поетия ангажимент да я изпълняваме дружно. Така че - дано да забележим какво сътрудниците от ГЕРБ имат мислено като документ, само че сигурно това, което би трябвало е, да си доизясним взаимните задължения и упования, с цел да може да работи държавното управление ", разяснява Иванов.

Попитан дали е оптимист за бъдещето на ротационния кабинет, водачът на " градската десница " отсече, че е " просто реалист ", което значело да се свърши работа.

Припомняме, че по-рано три от главните лица на Политическа партия - Лена Бориславова, Николай Денков и Асен Василев разясниха с решителност, че не е належащо сключване на съдружно съглашение - главно изискване, сложено от ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР