Документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл предизвика необходимото

...
Документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл предизвика необходимото
Коментари Харесай

На 20 милиона е получил принц Хари за автобиографията си, твърдят британски издания

Документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл провокира нужното внимание - трансформира се в най-гледаната продукция на Netflix и им затвърди пътя към следващи планове от договорката им със стрийминг платформата.

 

Междувременно при започване на новата година всички чакат излизането на автобиографията на Хари, кръстена многозначително „ Spare ”. Ето какво се знае за наличието й съгласно „ Таймс ”.

 

„ Spare ” идва от израза " the heir and the spare " - престолонаследникът и резервата, както постоянно са наричани принц Уилям и принц Хари.

 

Хари ще даде единствено две изявленията след излизането на книгата - за Андерсън Купър за Си Ен Ен и за Том Брадби за Ай Ти Ви.

 

" Когато принцесата на Уелс Даяна беше заровена, милиарди хора по света се питаха какво усещат и какво си мислят принцовете, и по какъв начин животът им ще продължи нататък. Ето отговорите от принц Хари ", се споделя в анонса от издателството на „ Spare ”.  

 

Основният фокус в автобиографията на принца са детските му години и израстването в кралския двор. В нея ще има " изказвания за монархията, които са по-шокиращи от тези в Harry & Meghan ".

 

Според редица източници принцът е получил хонорар от 20 милиона щатски $ от издателите „ Barnes & Noble ” за автобиографията си. Информацията не е публично доказана.

 

„ Spare ” излиза на 10 януари 2023 година

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР