Документалният филм "Phoenix Rising" за токсичната връзка на актрисата Евън

...
Документалният филм "Phoenix Rising" за токсичната връзка на актрисата Евън
Коментари Харесай

Phoenix Rising разказва за токсичната връзка на Мерилин Менсън и Евън Рейчъл Ууд

Документалният филм " Phoenix Rising " за токсичната връзка на актрисата Евън Рейчъл Ууд и рокаджията Мерилин Менсън ще бъде показан на кинофестивала " Сънданс ", заяви "Варайъти ".

Режисьор е номинираната за Оскар Ейми Бърг , която е създател на кино лентата за Джанис Джоплин " Джанис: Малкото момиче е тъжно ".

Премиерата на документалния филм от две елементи " Phoenix Rising " ще бъде по-късно през годината по телевизия HBO.

Evan Rachel Wood will detail her experience with Marilyn Manson in documentary premiering at Sundance
— The A.V. Club (@TheAVClub)
Евън Рейчъл Ууд имаше връзка с Мерилин Менсън от 2006 до 2010 година След раздялата им актрисата стана деен бранител на жертвите на домашно принуждение, употребявайки личната си история.

През февруари 2021 година актрисата упрекна обществено музиканта в години на тормоз. Менсън отхвърли обвиняванията, само че през идващите месеци към Ууд се причислиха още няколко дами, които също заведоха каузи против рокаджията.

По време на абсурда Мерилин Менсън загуби контракта си с лейбъла си и няколко кино функции, а в края на годината бяха осъществени обиски в дома му.

Evan Rachel Wood Doc Chronicling Marilyn Manson Abuse Allegations Headed to Sundance
— IndieWire (@IndieWire)
Ейми Бърг споделя, че Евън Рейчъл Ууд се е обърнала към нея с концепцията за кино лентата още през 2019 година Първоначално Бърг е трябвало да работи единствено като един от продуцентите, само че по време на пандемията от COVID-19 е решила да го снима сама.

"Фокусирахме се да разкажем тази история, която би могла да въодушеви други жертви на принуждение. Ууд беше доста пряма с нас ", споделя режисьорката.

Фестивалът " Сънданс " ще се организира от 20 до 30 януари 2022 година във виртуален формат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР