Документалната поредица на в партньорство с bTV се завръща в

...
Документалната поредица на в партньорство с bTV се завръща в
Коментари Харесай

„Навиците на успеха“ се завръща с историята на д-р Румен Хичев


Документалната поредност на в партньорство с bTV се завръща в ефир на 10 септември. Тя ще продължи да се излъчва всяка седмица в „ Тази събота “ и ще ни показва навиците на сполучливите българи. Емануела Толева е подготвила нови срещи с персони, които респектират със своите бизнес планове, оценки и достижения. И през есента феновете ще стават очевидци на персоналния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали основни в постигането на огромните им цели.

Документалната поредност на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV се завръща в ефир на 10 септември
Снимка: Bulgaria Wants You


„ Първият посетител в „ Навиците на триумфа “ е доктор Румен Хичев. Той е роден в град Варна и макар обстоятелството, че последните 25 години развива кариерата си оттатък Океана, споделя, че нищо не го зарежда по този начин, както разходка по брега на обичаното му Черно море. Получава здравното си обучение у нас, само че специализира във Военно-медицинската академия „ Сам Хюстън “ и университета „ Джон Хопкинс “ в Съединени американски щати. Там го води една тежка диагноза, която прекатурва живота му – синът му е диагностициран с рак. История, която мъчно може да забележим даже и на кино лента от огромни екран. “ – споделя Емануела Толева.

Документалната поредност на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV се завръща в ефир на 10 септември
Снимка: Bulgaria Wants You


Днес професор Румен Хичев е достигнал върха в своята кариера. Той е основен медицински шеф на Американската асоциация по тъканно-клетъчна трансплантология и тъканно банкиране. Освен това той е ръководител на взаимния щаб за бързо реагиране при изключителни обстановки на Министерството на здравеопазването на Съединени американски щати и величие в медицината. Зрителите ще могат да видят неговата невероятна история на 10 септември в „ Тази събота “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР