Докторът по органична химия и изобретател Йонко Мермерски подкрепи Атанас

...
Докторът по органична химия и изобретател Йонко Мермерски подкрепи Атанас
Коментари Харесай

Мермерски подкрепи Мангъров: Убиването на икономиката трябва да спре

Докторът по органична химия и откривател Йонко Мермерски поддържа Атанас Мангъров, като го дефинира за един от дребното трезво разсъждаващи специалисти.
Името на Мермерски нашумя с патентоването на нов бърз тест за COVID-19. От Съединени американски щати той разгласи, че би го дал безусловно безплатно за потребление в България.
Той е на правилото на дрегер. Измерва се наличието на въглеродния диоксид и в действителност се мерят другите субстанции в издишния от пациента въздух. Това изясни самият професор. Има три разновидността на теста, като изгодата е да се засекат симптоматичните заболели, само че не и ударени от ковид в белите дробове.
А Мермерски уточни пред Нова телевизия като главен биомаркер за мерене от теста му въглеродния диоксид, тъй като това демонстрира какъв е газовият продан на белите дробове. Ако си болен, газовият продан е по-малък.
Чрез пост в обществената мрежа фейсбук той прикани да спре стресирането на хората към пандемията с ковид, както и убиването на стопанската система.
Ето какво написа Мермерски:
Браво на Мънги, за жалост е измежду дребното трезво разсъждаващи специалисти и няма думата! Вместо да го чуят, те го подиграват, хулят и омаловажават.
Това безумно всеобщо стресиране и плашене на хората, мишкуване и ликвидиране на живота, и стопанската система би трябвало да се спре! Ако ръководещите не се усетят да завият внезапно и в точния момент и този всеобщ тормоз на хората не спре, не им изпитвам завист, тъй като отговорността, която носят е колосална.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР