Докторът каза, че докато сърдечният ритъм на плода все още

...
Докторът каза, че докато сърдечният ритъм на плода все още
Коментари Харесай

Чернокожа жена от Охайо, криминално обвинена след спонтанен аборт, подчертава опасностите от бременността след Роу

Докторът сподели, че до момента в който сърдечният темп на плода към момента е налице, водата на Уотс е изтекла прибързано и плодът, който тя носи, няма да оцелее. Той посъветва да отиде в болничното заведение, с цел да бъде провокирано раждането й, с цел да може да направи нещо, което се равнява на аборт, с цел да роди нежизнеспособния плод. В противоположен случай тя ще бъде изправена пред „ забележителен риск “ от гибел, демонстрират записите на нейния случай.

Това беше вторник през септември. Това, което последва, бяха мъчителни три дни, включващи: голям брой пътувания до болницата; Уотс прави импровизиран аборт в тоалетна в дома си и по-късно пуска вода и се потапя; полицейско следствие на тези действия; и Уотс, който е Блек, е упрекнат в малтретиране на мъртвец. Това е закононарушение от пета степен, което се санкционира с до една година затвор и санкция от $2500.

Нейният случай беше изпратен предходната седмица на огромно жури. Това провокира национална стихия по отношение на отношението към бременни дами, и изключително чернокожи дами, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР