Доктор Александър Мясников разказа за най-важните промени в състоянието на

...
Доктор Александър Мясников разказа за най-важните промени в състоянието на
Коментари Харесай

Разгледайте очите си и разберете от какво боледувате

Доктор Александър Мясников описа за най-важните промени в положението на очите, които демонстрират вероятни болести, написа zdrave.to.

Д-р Мясников твърди, че положението на очите отразява общото положение на тялото и по тази причина някои неприятни феномени, които се появяват в зрителната система, могат да бъдат огледало на отрицателните процеси, протичащи в тялото.

„ Най-честите болести, които засягат очите, са алергии, причиняващи зачервяване в композиция с назална конгестия и сърбеж, както и синдром на сухото око, присъщ за жителите на огромните градове ”, сподели докторът.
Той също по този начин поучава да се обърне внимание на следните промени в положението на очите:

Появата на ксантелазма - жълтеникави натъртвания по кожата към очите. Тяхното формиране е обвързвано с остатък на мазнини и холестерол в организма, в някои случаи ксантелизма са прародители на диабета. Когато се появят, би трябвало да се консултирате с общопрактикуващ доктор.

Проблеми със затварянето на очите. Силно затворени клепачи могат да са резултат от парализа на лицето. Освен това, в случай че клепачът не се спуска обикновено, може да е налице гуша.

Различни зеници в очите. Различните по величина зеници са доста рискови признаци. Това може да се следи при кървене в мозъка.

Точка на ириса. Появата на такова леке ​​може да е симптом на меланом. В същото време индивидът може да се оплаква от зрителни увреждания. „ Болестите на черния дроб и жлъчните пътища, жълтеницата и медните натрупвания също оказват въздействие върху положението на очите - в този случай, цветът на очите се трансформира извънредно ”, прибавя докторът Александър Мясников.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР