Докога ще се радваме на слънце и високи температури през

...
Докога ще се радваме на слънце и високи температури през
Коментари Харесай

Синоптиците успокояват: Все още няма страшно! Топла есен до 20 ноември - остава слънчево и без валежи

Докога ще се радваме на слънце и високи температури през есенните дни и какво време ни чака през месец ноември - тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разяснява синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Стойчева.

По думите й, тази заран към този момент са регистрирани доста по-ниски температури и в няколко региони на страната е било към нула градуса. Нощното изстиване води до по-ниски температури, изключително когато няма облачност, изясни Стойчева.

Тя добави, че времето ще остане без забележителна смяна през идващите дни - в равнините ще има ниска облачност и мъгли, а в планините повече слънце. Температурите гладко ще се намаляват и до края на седмицата ще са в период 13-18 градуса.

Времето доникъде на ноември ще е умерено, съвсем без превалявания. Периодът и през първата половина на месеца се обрисува да бъде изсъхнал, остава умерено есенно време, изясни Стойчева.

Тази седмица ще имаме наднормени температури, времето в действителност остава топло за месеца. До към 20 ноември ще останем в топлата есен, увери синоптикът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР