Докладът за Боташ не намери място в дневния ред, въпреки

...
Докладът за Боташ не намери място в дневния ред, въпреки
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Искаме извънредно заседание за доклада за Боташ

Докладът за " Боташ " не откри място в дневния ред, макар уверенията. В същото време други точки бяха включени в дневния ред. В тази връзка ние направихме искане за привикване на изключително съвещание, на което да бъде прегледан и признат отчета, в който има извънредно скандални обстоятелства и разкрития. Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутата от ПП-ДБ Радослав Рибарски.

" Има метод по какъв начин този отчет да бъде разискван без да се разкрие комерсиалната загадка в него ", посочи Рибарски по отношение на класифицираната информация в документа.

Колегата му Мартин Димитров съобщи, че разискването на отчета се отсрочва от ГЕРБ.

" Те ползват партизантска тактичност, крият отчета и ние се притесняваме да не отиде той при пътната карта – т.е., в никакъв случай да не влезе в пленарна зала ", съобщи Димитров. Депутатът още веднъж настоя за предоговаряне на контракта, по който се заплащат извънредно високи такси.

" Много добре се познаваме с ГЕРБ и знаем, че когато желаят да не създадат нещо, го вършат. Докладът за „ Ботош “ е при Жечо Станков, отговорността към този момент е на ГЕРБ ", съобщи още Мартин Димитров, предупреждавайки сътрудниците си от ГЕРБ, че знаят тактиките им за закъснение.

Припомняме, че ПП-ДБ към този момент предложи цялата документи по контракта с турската държавна енергийна компания " Боташ " да отиде в ДАНС и прокуратурата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР