Докладът на САЩ за корупцията в България ни казва, че

...
Докладът на САЩ за корупцията в България ни казва, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: България или ще се подобри, или ще се влоши още повече, ако нямаме волята

Докладът на Съединени американски щати за корупцията в България ни споделя, че би трябвало да си решим този проблем, тъй като когато един евентуален вложител прочете какво написа в " Google " за страната ни, това излиза на повърхността. Това съобщи в ефира на NOVA депутатът за депутат от обединението " – " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Той акцентира, че на България ѝ е нужна смела конституционна промяна.

Ние сме уверени, че при политическа воля от всички партии можем да се оправим в границите на година-две с една смела конституционна промяна. Защото е извънредно време прокуратурата да стартира да си прави дейно работата, а не да дава конференции, уточни Иванов.

По думите му България има благоприятни условия да усъвършенства своето състояние, или доста съществено да го утежни – зависи дали имаме волята за смяна.

Ясно е какво би трябвало да се направи, въпросът е дали имаме волята. Въпросът е можем ли да тръгнем напред? Готови ли са партиите да поддържат една конституционна промяна, с цел да имаме неутрална и ефикасна прокуратура?, попита риторично Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР