Доклад, обвиняващ хитовия филм Опенхаймер“, че игнорира военните престъпления“ на

...
Доклад, обвиняващ хитовия филм Опенхаймер“, че игнорира военните престъпления“ на
Коментари Харесай

Видеоклипът на Ал Джазира, критикуващ „Опенхаймер“ за това, че не оспорва „военните престъпления“ на САЩ срещу Япония, става вирусен

Доклад, обвиняващ хитовия филм „ Опенхаймер “, че пренебрегва „ военните закононарушения “ на Съединени американски щати против Япония по време на Световната Втората война стана вирусна и провокира яростна реакция в обществените медии в понеделник.

Режисираният от Кристофър Нолан трилър за основаването на атомната бомба беше един от най-касовите филми през 2023 година Въпреки това, премиерата му беше в Япония предишния уикенд, повече от осем месеца след премиерата му в Съединени американски щати, заради полемиката към сензитивната тематика на кино лентата.

По петите на японската премиера, AJ+, който е цифрова вест и план за описване на истории, благосъстоятелност на Al Jazeera, пусна видео, което удря основателите на кино лентата, че не оспорват решението на Съединени американски щати да употребяват бомбите против Япония.

„ Филмът не оспорва непосредствено решението да се употребяват бомбите против Японски цивилни ", изяснява кореспондент. „ Това в действителност е в сходство с отхвърли на Съединени американски щати да се опълчват на закононарушенията, осъществени против...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР