Докато зимата се вихри с пълната си сила, пролетно-лятната колекция

...
Докато зимата се вихри с пълната си сила, пролетно-лятната колекция
Коментари Харесай

Valentino пролет-лято 2011:нежна феерия

Докато зимата се вихри с цялостната си мощ, пролетно-лятната сбирка на Valentino ни отнася в мечтания за цъфнали вишневи градини и топли нощи.

Първото, което прави усещане е, че в сбирката на процедура отсъстват панталони. Вместо тях дизайнерите на стилната къща – Мария Грация Киури и Пиер Паоло Пичоли, ни оферират рокли с висока талия и дължина до коляното или глезена. Сдържани и в това време, преливащи от женственост. От цялата сбирка струи извънреден финес и жанр.

Цветовете са семпли – бежово, бяло, розово, тъмносиньо и черно като се изключи една блестящо алена рокля,запазена марка на фешън къща Валентино, десените едноцветни или на сантиментални точки, а материите гальовен шифон и дантела. Кройките очароват с прибраните си деколтета и кормила, които придават на моделите момичешка непорочност.

В пролетно-лятната сбирка на Валентино обаче невинността леко и естествено прелива към изкусителна женственост. Виждаме я в роклите, направени от фина дантела, които като че ли ухаят на топли и загадъчни нощи.

Аксесоарите, които виждаме в сбирката допълват нежната, изискана визия на роклите. Тънките лачени коланчета акцентират женствено талията, а обувките са доста елегантни, с дребен ток и нежна златиста каишка на глезена. Малките чантички с пък придават шеговитост на сбирката.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР