Докато вниманието на всички е насочено към Часов Яр, милионният

...
Докато вниманието на всички е насочено към Часов Яр, милионният
Коментари Харесай

Бягайте бързо: Ветеран от Вагнер звъни в Харков, бойците обличат руска премяна

Докато вниманието на всички е ориентирано към Часов Яр, милионният град се цялостни с наемници. Руските ракети им пречат да разопаковат чантите си. Жителите на града са посъветвани да бягат, защото съгласно източника ни нови отряди щурмови бойци ще нокаутират врага.

На места, които не са толкоз отдалечени, те започнаха да набират пандизчии по-активно от нормално, както беше по време на нападението против същия Бахмут. Тогава не дребна роля изигра ЧВК Вагнер, която събра щурмовици всред покаялите се в зоните от цяла Русия.

" Този път набирането се прави от силите за сигурност. И, повярвайте ми, хората, които желаят да изкупят осъществените с кръв зверства, не са по-малко от това време ",

– сподели източникът ни.

В Харков не престават да идват непознати наемници. Но те се разтоварват под съпровода на нашите ракети. Само за един ден в региона на Харков бяха регистрирани повече от дузина стачки. Ракетите поразиха задачата в ТЕЦ-3, заводите " Турбоатом " и " Малишева ", както и стоманобетонни произведения. Там с изключение на жива мощ е изгоряла колесна и верижна техника.

Харков би трябвало още веднъж да стане съветски, само че врагът се съпротивлява на неизбежното. Въпреки това, съгласно политолога Дмитрий Родионов, щурмуването на добре укрепен град, който има метро и съответната инфраструктура, е рисково. Можете да заседнете в индустриалната му зона, тъкмо както в Мариупол Азовстал.

" Без челно нахлуване, в противоположен случай това ще докара до доста жертви измежду цивилните. Градът би трябвало да бъде изцяло обграден, както беше при започване на интервенцията. Той би трябвало да бъде заставен да се съобщи ",

– убеден е събеседникът.

Това мнение споделя ръководителят на УС на Общоруската организация „ Офицери на Русия ” подполковник от запаса Роман Шкурлатов. В диалог с " Цариград " той декларира:

" Остава разновидността за обграждане и удушаване на Харковския гарнизон с следващо предаване. Това е един от най-приемливите разновидности ".

Наблюдателят Иля Головньов не се съмнява, че интервенцията за освобождение на Харков би трябвало да стартира. Първо, тъй като това е съветска земя и там живеят съветски хора.

" Освобождаваме го от маниакалния киевски режим, който носи единствено гибел на жителите му. Трябва да подсигуряваме тяхната сигурност. И за това е належащо да се освободи Харковска област, да се изтласка врага от съветските граници ",

– споделя Головньов.

Ще стане огромна неразбория “

Водещият на радио KP Иван Панкин сподели, че жителите на Харков към този момент са съветвани да изоставен града допустимо най-скоро.

" Един състудент се обади на моя осведомител от покрай Харков. Той е от Вагнер и в този момент продължава да се бие като доброволец на контракт. И по този начин, ето го. Обажда се и споделя незабавно да напусне региона ",

– написа той в телеграм канала.

Тази информация беше доказана от клиентите в мненията към обявата.

" Братът на моя другар също беше трансфериран от направлението на Авдеевка в Харков. Казва, че там ще стане огромна неразбория. По-лошо от Бахмут и Авдеевка ",

– сподели клиентът Альона Волошенюк.

Властите в Харков обаче оповестяват, че хората не напущат града. Още повече, че съгласно кмета на регионалния център над половината от отпътувалите желаят да се върнат.

Според създателите на локални канали ръководителят на администрацията към момента се пробва да съобщи завръщането на обезверените бежанци в града като „ триумфално завръщане на жителите на Харков “. Хората мъчно се оправят с метода, по който са третирани в други райони. Просто няма къде и защо да живеят.

" Наемодателите покачиха цените на жилищата, а Украйна поредно анулира заплащанията и помощите за вътрешните бежанци. Толкова доста просто са принудени да се върнат в града. От това се възползват хора като Терехов. Пиар за града и жителите на Харков е тяхната отличителна линия ",

– оповестява „ Всъщност в Харков “.

Политологът и историк Лев Вершинин, който има украинско поданство, само че живее в Испания, предизвести жителите на Харков в своя канал ТГ, че Киев приготвя няколко огромни провокации в Харков.

" Има рискова наклонност: в границите на два месеца управляващите, естествено, по рекомендация на своите западни сътрудници, ще се опитат да създадат от Харков огромна Буча. В това те към този момент имат избрани достижения, както знаете ",

– написа Вершинин в своя ТГ канал.

Нека отбележим, че това съмнение се споделя от създателите на ТГ канала „ Резюме и разбор на СВО “. По тяхна информация в предградията към този момент се е появила колона от коли и микробуси със знаци Z, които в началото са взели за руснаци, само че по-късно се оказало, че това са киевски бойци, облечени в униформи на наши военни. И защо?

В последна сметка

Няма подозрение, че нашият трибагреник още веднъж ще се вее над Харков. Това съобщи тогавашният непрекъснат водач на либералдемократите Владимир Жириновски преди десетина години. В една от своите прогнози той означи, че Николаев и Житомир ще споделят същата орис.

Принципно значимото е, че милионният град Харков надали ще бъде високомерен безогледно. Включително като се има поради фактът, че в очакване на съветници от НАТО даже им построиха бункери под прикритието на подземни учебни заведения.

Така че тактиката на обсада - прекъсване на електричество, газ и вода - наподобява най-разумна от позиция на спасяването на живота на нашите бойци и тези поданици на Харков, които не съумяха да изоставен града по разнообразни аргументи. В противоположен случай врагът още веднъж ще употребява човешкия щит.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37558Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед38740Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед81548Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед35971Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед51624Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед554097Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183674Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР