Докато в европейските страни се чудят и маят как да

...
Докато в европейските страни се чудят и маят как да
Коментари Харесай

В тази страна се подлагаш на вазектомия и се возиш на влак безплатно

Докато в европейските страни се чудят и маят по какъв начин да усилят раждаемостта, в Индия, в противен случай, се пробват да я понижат. Пренаселването е главен световен проблем на тази страна.

Най-вероятно, мнозина са чували, по какъв начин в Китай са се борили с раждаемостта: там просто не разрешиха на фамилиите да имат повече от едно дете. Впоследствие възбраната бе отстранена.
Ръководството на Индия обаче потегли по различен път, започвайки от втората половина на предишното столетие, интензивно пропагандирайки стерилизацията.

Освен това, всеки, който се реши на такава - не е значимо мъж или жена, ще получи от страната избрани облекчения и привилегии: недвижима собственост, земя, данъчни облекчения и доста други.

Всичките тези стратегии за понижаване на раждаемостта работят в Индия и сега. Също по този начин, самият метод към поощрителните ограничения непрекъснато се усъвършенстват, те стават все по-универсални и ефикасни.

Но, въпреки това, налице са и някои съществени деформации, които дават отговор на съветската сентенция, родила се по време на Петър Първи: Ако в Москва бръснат брадите, то на друго място непосредствено секат главите.

В обособените щати на Индия публицистите за огромно свое удивление внезапно откриха, че за возене на трен без билет вас освен могат да ви глобят или да ви вкарат в пандиза за няколко дни, само че и даже да ви стерилизират.
Наистина изобретателността на служителите няма никакъв лимит, когато те желаят да угодят на висшестоящите.

Трябва да се означи, че единствено от началото на настоящия век над 8 милиона индийци са се подложили на дезинфекция.

Като цяло, естествено, непринудено, само че въпреки всичко има прочут %, който е станал жертва на служителите. Размерът му обаче не е прочут.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР