Докато управляващите не се научат да се държат вежливо с

...
Докато управляващите не се научат да се държат вежливо с
Коментари Харесай

Биков: С Радев не се обичаме, щом сме на едно мнение правителството има проблеми

Докато ръководещите не се научат да се държат вежливо с нас, няма да получат нашата поддръжка, съобщи депутатът от ГЕРБ
„ Барселонагейт “ за следващ път сътвори напрежение сред ръководещи и съпротива. Бюджет 2022 също стана мотив за замяна на реплики.

„ В „ Барселонагейт “ няма нищо. В антикорупционната комисия изслушахме ръководителя на ДАНС. Нямаше нищо секретно. Това се оказаха медийни изявления, които испанската полиция е изпратила до българските управляващи. Това били 26 страници, получени на имейла и препратени на прокуратурата “, съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в студиото на „ Опорни хора “ по Bulgaria ON AIR. Той посочи, че сигналът не съставлява отчет, тъй като не e подписан.

„ Испанските управляващи споделиха, че приключват следствието и предават информацията на българските. Ако е имало пране на пари, испанската полиция можеше да го проверява, родните управляващи не могат. Управляващите имат бедна фикция. Въртят едни и същи тематики през няколко месеца. Ние виждаме цялостен отвод от разговор и понякога занимания с „ Барселонагейт “ до момента в който проблемите си вървят. За тяхно страдание се оказа, че ние сме по-жилави в сравнение с чакаха ", разяснява националният представител.

Биков е уверен, че измененията в Конституцията няма да решат проблемите в правосъдната власт.

„ Промените в Конституцията не са инструмент за решение на проблемите в правораздаването. Ние имаме парламент, определен с рекордно ниска изборна интензивност. Това значи частична легитимност при взимане на решения. А виждаме, че по тематиката има несъгласия и в самата ръководеща коалиция. Искат от нас поддръжка, само че до момента в който не се научат да се държат вежливо с нас, няма да я получат “, безапелационен беше Биков.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и доближаването на позициите сред партията на Борисов и Румен Радев.

„ Ние не се обичаме с Радев, само че това че сме на едно мнение по много тематики, значи, че това държавно управление има много проблеми. Най-големият е обвързван с ценовата рецесия. Това е исторически раздут бюджет, няма политика по приходите. Има доста проблеми и извънредно несъответстващи дейности в публичния живот “, съобщи националният представител.

По отношение на разделянето в обществото за и срещу участието на страната ни в НАТО, Биков съобщи, че е належащо пояснение какви са изгодите за България от участието в Алианса. И уточни една от главните - в случай че излезем, ще би трябвало да даваме в пъти повече средства за защита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР