Докато Цецка Цачева се бори за правосъдието в България, синът

...
Докато Цецка Цачева се бори за правосъдието в България, синът
Коментари Харесай

Синът на Цачева с черен колан

Докато Цецка Цачева се бори за правораздаването в България, синът й Румен Данговски бори противниците на терена като Бойко Борисов — с таекуондо, научи HotArena.

Наследникът на правосъдната министърка се запалил по каратето в университета в Масачузетс, където учи. Младият академик, който даже бе поканен да специализира в ЦЕРН споделя, че обожава този спорт.

И не стопира да тренира, макар че към този момент има черен колан.

Синът на Цачева даже е включен в тима на „ Масачузетския механически университет ”—един от Айви лигата в Съединени американски щати и даже спечелил влиятелен орден.

„ Скорост, мощ, фокус, старание — това е стилът на Чунг До Куан ”, споделя за новата си фикс идея Румен. Доскоро той бе прочут със пристрастеността си към ските, а Цецка Цачева постоянно се оплакваше, че скъпото му занимание съществено ощетява фамилния бюджет. На празници той упорствал да му подаряват аксесоари свързани със ските, които коствали много средства.

След като се запалил по новото си занимание, цялото семейство на Румен е предостатъчно. Наскоро той даже посетил специфичен лагер по таекуондо и признава, че не стопира да тренира макар черния колан.

Премиерът пък още преди време се отказал от сложното изкуство и се пренасочил към каратето, като не крие пристрастието си и към другия спорт.

Борисов има и черен колан по карате, което респектира мнозина. Дори някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама един път разяснява, че би трябвало да се внимава с Борисов, „ защото е доста деен водач, а и има черен колан по карате ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР