Докато целият свят през май месец беше вперил поглед върху

...
Докато целият свят през май месец беше вперил поглед върху
Коментари Харесай

36 тоалета от новата колекция на Daphne за едно по-елегантно и вълнуващо лято

Докато целият свят през май месец беше вперил взор върху аления килим на филмовия фестивал в Кан, в едно друго райско кътче, още веднъж на Френската Ривиера, българската фешън къща снима фотосесията си за сбирка лято 2022. Още с първите фрагменти, които ви демонстрираме, ще доловите изисканата атмосфера, в която тоалетите се открояват още повече. Красивите девойки, които виждаме, облечени с тях, са модели от водещи организации в Милано и Германия, като две от тях са бразилки, а третото долита чак от Монреал, с цел да се причисли към фотосесията. Зад нея пък стои екип от същински експерти (фотограф, гримьор, коафьор и асистенти) от Милано, които знаят по какъв начин да накарат една фешън сбирка да наподобява още по-впечатляващо. И когато всяко едно нещо си е навръх мястото – от местоположението до облеклата, няма по какъв начин да не се получи.

Ние пък незабавно избрахме 36 тоалета, с които сигурно ще създадем лятото си по-цветно и вълнуващо. С тях всяка жена ще се усеща неотразимо, без значение дали е избрала костюм за офиса, топ и панталон за лятната си почивка, или някоя приказна рокля за особено събитие. През последните години всички държим доста на материите, които носим, изключително в топлите летни дни, по тази причина и от употребяват за облеклата си най-вече естествени материали, които по тяхна поръчка се създават във водещи европейски заводи в Италия, Франция и Германия.
 След първото класиране за 1 клас, 460 деца ще чакат още 6 юни 2022 | Общо 10 209 деца са класирани в първото класиране за банкет в първи клас за образователната ‪2022 - 2023 година в София, оповестиха...


Памукът с еластан доминира при моделите, защото обезпечава непостижим комфорт, като за трикотажните е употребена и фина вискоза, също с еластан. Роклите се оферират в разнообразни дължини, като някои от тях са от лека вискоза, която се спуска към тялото лека като коприна, до момента в който при други пада тежко и изтънчено, подсилена от внимателен искра. За блузите от стилната марка залагат най-вече на нежна транспарантна материя от памук с коприна.



Най-хубавото обаче сме оставили за финала, а точно да обърнем особено внимание на цветовете и принтовете. Можем да ви издадем, че десените са създадени особено за и измежду тях се отличават красивите флорални и нереални претекстове под разнообразни форми. Но пък в никакъв случай не можем да устоим на класики като райе и точки, по тази причина от марката ни радват с няколко страхотни модела. Цветовете са ярки, наситени и изцяло в синхрон с най-новите трендове като зеленото, жълтото, синьото и аленото.



Част от роклите пък носят това чувство за бохо изискан, което е особено за лятото и към този момент си представяме по какъв начин ще ги комбинираме с каубойски ботуши, с цел да се отправим към някой музикален фестивал. По-късите и изискани модели пък ще бъдат наш съдружник за летните култивиран празненства. И сме сигурни, че вие към този момент сте си харесали най-малко няколко за дълго чаканата си отмора.



С поддръжката на Daphne

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР