Докато температурите се променят от ниски към все по-високи и

...
Докато температурите се променят от ниски към все по-високи и
Коментари Харесай

За самовлюбените: Вашият пролетен хороскоп е тук

Докато температурите се трансформират от ниски към все по-високи и ние постепенно, само че несъмнено можем да се любуваме на малко повече слънчеви дни, подсещаме си, че рано или късно зимата ще свърши, давайки началото на пролетта.

От 18 февруари до 20 март, когато слънцето минава през Риби, изменчивият воден знак, прочут като поета на зодиака, въображението ни се развихря и фантазиите се усещат като все по-постижими. И тогава, с формалното начало на пролетта на 20 март, което бележи пролетното равноденствие и прекосяването на слънцето в знака на огнения Овен, можем да стартираме да вършим огромни стъпки към превръщането на фантазиите в действителност.

Преходът сред Риби, извънредно сърдечен, изобретателен и съчувствен знак, и Овен, който е насочен към деяние, поемащ отговорността, огненият знак, е този, който служи единствено с цел да подчертае какъв брой е значимо да обичате себе си - с цел да се грижите за вашия дух, разум и физическо благоденствие.

И до момента в който слънцето минава през другите астрологични домакини на сезона - заземен, закрепен земен знак Телец, ръководен от сантименталната Венера; и любопитен, изменчив въздушен знак Близнаци, ръководен от Меркурий -поддържането на връзките ви с другите може да усъвършенства връзката ви със самия себе си.

Ето акцентите, насърчаващи любовта към себе си, от които можете да се възползвате оптимално този сезон, въз основа на вашия зодиакален знак. Вижте ги в нашата:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР