„Докато съм бил вътре в БСП, винаги съм бил критикар,

...
„Докато съм бил вътре в БСП, винаги съм бил критикар,
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Омръзна ми лявото да яде бой от всички посоки

„ Докато съм бил вътре в Българска социалистическа партия, постоянно съм бил критикар, тъй като съм желал да я трансформира. Искал съм оставката на Станишев, на други хора, на мен са ми желали оставката. В момента, в който излязох, не съм споделил една дума, тъй като имам вяра, че откакто не можеш да бъдеш част от решението, не бъде част от казуса “. Това съобщи лидеръта на „ Нормална страна “ Георги Кадиев в предаването „ Тази събота “. Неговата групировка подписа преди дни съглашение с Българска социалистическа партия за общо явяване на изборите на 11 юли, дружно с АБВ.

„ Нинова направи първата крачка, тя предложения нас и АБВ. Приех, тъй като ми омръзна лявото да яде пердах от всички направления, и резултатът е изтъкнат в последния парламент – 43 депутати в ляво и 197 от всички останали страни “, изясни той.

„ За да имаме добър резултат това изисква няколко крачки и първата беше обединяването, само че изисква и по-радикални решения “, счита Кадиев.

„ Когато лявото се свива и губи народни представители, местата като лидер на листа стават толкоз привлекателни, че всички се вторачват в партийните конференции да станат първи, а не да печелят гласа на гласоподавателите “, уточни Кадиев, който е избран за лидер на листа в Стара Загора, където по думите му партийният хайлайф е разлъчен.

„ Нямам желание да влизам в борба и някой да ми стреля в тил. Нямам никакъв проблем да се дръпна обратно и да се боря за преференции. Обаче и другите да създадат по този начин. Силата на Българска социалистическа партия е да се бориш всеки ден “, съобщи Кадиев.

„ За ББР разбрах, че е банка на властта, че от там се зареждат шкафчетата и няма никакъв надзор и от тази банка няма никаква потребност в настоящия й тип. Ние като общество си заслужаваме банкерите, които имаме. След като ние в политиката не се оправяме, това неизбежно се отразява в банковата и всички други сфери “, разяснява той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР