Докато руските въоръжени сили приближават украинската столица Киев, сеейки масова

...
Докато руските въоръжени сили приближават украинската столица Киев, сеейки масова
Коментари Харесай

Красавицата и войната: Мис Украйна грабна оръжие, за да брани родината си

Докато съветските въоръжени сили доближават украинската столица Киев, сеейки всеобща съсипия, болежка и гибел след себе си, една млада жена, и освен тя, е подготвена да грабне оръжието и без боязън и съмнение да се изправи против вражеската инвазия в страната си.

Анастасия Лена написа в своя Инстаграм профил: "Всеки, който нахлуе със мощ през украинската граница, ще бъде погубен! " С тези думи някогашната Мис Украйна даде да се разбере, че за нея в този момент няма по-голяма идея от тази да брани родината си.

"Тренираме. Нашествениците ще умрат на наша земя! Целият свят ще види това! Почакайте и вижте какво ще се случи ", написа младата жена.

31-годишната Анастасия Лена пусна и видео в обществената мрежа, на което се вижда по какъв начин се упражнява на стрелбище с огнестрелно оръжие в ръка.

Анастасия съставлява Украйна в състезанието за хубост Miss Grand International през 2018 година Впоследствие работи като управител връзки с обществеността в Турция. Както се вижда от профила ѝ обаче, пред спокойния живот в южната съседка, брюнетката избира окървавената Украйна и опцията да взе участие персонално в защитата на родината си.

Кадърът в Инстаграм, на който Лена държи автомат в ръцете си, илюстрира красноречиво решението, което е взела за себе си. На него тя наподобява решителна, целеустремена и уверена в това, което прави.

Анастасия не е единствената украинка, която е подготвена да вдигне оръжие в името на страната си. През последните дни сме очевидци на от ден на ден истории, които описват за други дами – цивилни жители, изявили предпочитание да се включат в бойните редици на украинската войска, с цел да защитят родината си. Сред тях е и, за която неотдавна ви разказахме. 36-годишната украинка е водач на политическа партия "Глас " и член на украинския парламент от 2019 година.

За военния възторг на Лена обаче сигурно оказва помощ и известната спортна подготовка, която тя има. Или с други думи спортът ѝ е в кръвта. Голямата ѝ пристрастеност са фитнеса и силовите извършения. Благодарение на калената си воля за победа и самоусъвършенстване тя съумява да приключи и Спартанското съревнование през 2021 година Става дума за поредност от надпревари с трудности с друга степен на компликация и дължина, варираща от три благи до маратонски размери. То се организира в над 30 страни по целия свят, в това число Съединени американски щати, Канада, Южна Корея, Австралия и няколко европейски страни.

Снимките и видеото на Лена в действителност не са единственият способ, по който тя показва позицията и желанията си във връзка с създалата се военна конюнктура в страната. Независимо дали е на бойното поле, на сцената или в интернет, Анастасия Лена постоянно намира метод да поддържа страната си и да вдъхне храброст на всички свои съграждани в този заплашителен миг. Често в профилите ѝ в обществените мрежи могат да бъдат видяни апели като: "Останете мощни ", "Спрете войната ", "Молете се за Украйна ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР