Докато Русия се съвзема от опустошителното нападение в концертна зала,

...
Докато Русия се съвзема от опустошителното нападение в концертна зала,
Коментари Харесай

Фалшив флаг: Ще използва ли Путин кръвопролитието в Москва за ескалация в Украйна

Докато Русия се съвзема от опустошителното нахлуване в концертна зала, Киев се притеснява, че Владимир Путин ще употребява кръвопролитието, с цел да ескалира войната си в Украйна, без значение от това кой е отговорен, написа в собствен разбор Sky News.

В петък вечерта екстремистката ислямистка формация " Ислямска страна " (ИД) пое отговорност за всеобщата пукотевица, при която починаха минимум 93 души, а десетки други бяха ранени в предградие на Москва.

Terror attack in corcus city
— Rai Tahir KharaL (@RaiTahirMehmood)
Но Кремъл към момента не е обвинил публично нито една организация, страна или настрана лице. В предишното ИД от време на време погрешно е поемала отговорност за нападенията, макар че бруталността, проявена в концертната зала, подхожда на тактиката на ислямистката формация.

Във вихъра на объркването и ужаса се ускориха и спекулациите, че стрелците, направили всеобщата пукотевица, може да са свързани с войната в Украйна, като да вземем за пример по този начин наречената интервенция под " подправен байрак ", която Русия може да припише на Киев, с цел да получи по-голяма поддръжка в страната.

Украинското външно министерство изрично отхвърли изказванията на съветски публични лица, че Украйна е забъркана.

Reportedly more than 150 innocents have been kiIIed in this terror attack in Corcus Music Hall!.

India Stand with Strongly Russia।
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР