Докато Просто ей така продължава да трупа смесица от възторжени

...
Докато Просто ей така продължава да трупа смесица от възторжени
Коментари Харесай

Ще преоткрие ли старата си любов Сара Джесика Паркър

Докато " Просто ей по този начин " продължава да натрупа комбинация от възторжени и надалеч не толкоз одобрителни мнения, основателите му очевидно са твърдо решени да омилостивят и по-критичните фенове.

Саманта в " Просто ей по този начин " - допустимо ли е

Ново 20

В първия сезон на сериала, който е продължение на паметния " Сексът и градът ", по този начин и не видяхме Ейдън. Той е един от персонажите, за които беше доказано още преди даже да стартират фотосите, че ще се появи. Та, къде се изгуби Джон Корбет, допускаме се питат мнозина от почитателите.

Бързаме да успокоим, че отговорът на въпроса е омилостивяващ. Актьорът, който изигра Ейдън в " Сексът и градът ", в последна сметка ще взе участие във втория сезон на " Просто ей по този начин ", написа Deadline.

Още повече, че можем да чакаме да забележим много от него, тъй като обещанието на продуцентите е, че Ейдън ще се появи в множеството от идните епизоди.
 Джон Корбет, продължението на
Кой се завръща в продължението на " Сексът и градът "

И какво друго знаем досега

Най-вероятно любовните драми на Кари (в ролята е Сара Джесика Паркър) следва да станат още по-заплетени, щом Ейдън (Джон Корбет) направи изненадващото си завръщане. Все отново, двамата са някогашна двойка и кой знае, може пък сантименталните пламъчета посред им да се възпламенят още веднъж...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР