Докато преди години Джуджи, Векилска и посланичката на любовта Наталия

...
Докато преди години Джуджи, Векилска и посланичката на любовта Наталия
Коментари Харесай

Половината синоптички в риск от напълняване

Докато преди години Джуджи, Векилска и посланичката на любовта Наталия Симеонова скоропостижно слязоха от екран още щом натрупаха непотребна маса, сега наклонността е тъкмо противоположната. През последните години изчезнаха множеството грации, които радваха окото от екрана. Няма ги Ева Веселинова, Ели Гигова, супер сексапилната Мая Савова, която, въпреки да е майка на близнаци, не отстъпва нито по тяло, нито по лице на 30-годишните си колежки. Чаровната Алекс Сърчаджиева също обърна тил на малкия екран. Бившата манекенка Ива Софиянска пък се отдръпна след бягството в Дубай на известния си свекър Васил Божков.

Няма ги адреналинките, Николета Лозанова и даже Венета Райкова, спечелила конкурс за хубост в зората на 90-те. За малко из малките екрани се подвизаваше и моделката на долни дрехи Венета Харизанова, определяна като една от най-красивите българки. След като откривателят й Слави Трифонов обаче основа своя партия, тя бързо се ориентира към политиката и му стана пиар. Мария Игнатова, с неоспорими манекенски пропорции, ужасно лъчение пред камера и невероятна химия с Димитър Рачков, също избяга от камерите и се радва на новата си тръпка Ивайло Цветков-Нойзи.

Фините дами, останали в малкия екран, се броят на пръстите на едната ръка и са главно в редиците на синоптичките. Половината от тях обаче също са в риск от напълняване, защото или са бременни, или отглеждат отрочетата си. А както всички знаем, дамите качват килца точно в този интервал. Хубавото е, че структурата на Гери Малкоданска и Никол Станкулова е такава, че мъчно ще задържат килограми, само че въпреки всичко е добре да внимават - постоянно има риск хормоните да се извърнат и от кръшна мома да се заформиш в сладка дебеланка. Новата им колежка Стефани Обадяру, която занапред ще бременее и ражда, също не трябва да позволява да я причислят към плюс сайз моделите.

За разлика от малките екрани, които в последно време залагат на по-закръглени дами, „ Алфа “ на Волен Сидеров държи фронта с девойки първо качество. Мис Бургас 2010 Анелия Дулева гали окото от утринния блок. Впрочем и сътрудникът й Кристиян Димитров не е за изхвърляне, считат дамите. Красивата русокоска с съветско родословие Алена Соколчева (знаем какъв брой са ценени у нас славянските черти) фучи от репортаж на репортаж и забавлява феновете с възприятието си за комизъм. Дори Деница Сидерова, откакто роди 3 деца на 26 години по-възрастния от нея Волен, стои прелестно на екран.
Свързани вести Нова мода - пухкави водещи завладяват телевизиите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР