Докато политиците ни се карат, в ЖРТракия лица и куче

...
Докато политиците ни се карат, в ЖРТракия лица и куче
Коментари Харесай

Лисица и куче станаха приятели в Тракия

Докато политиците ни се карат, в ЖР " Тракия " лица и куче станаха другари. Стопанинът на кучето е снимал срещата сред двамата през вчерашния ден сутринта в междублоковото пространство. Лисицата, която от няколко месеца се подвизава в квартала, към този момент е много социализирана и си поддържа връзка както с живеещи в региона, по този начин и с домашните им любимци.

Лисицата може да бъде видяна покрай кофите за отпадък, в покрайнините на парк Лаута. Тя разрешава на хората да се доближават до нея и да я хранят. Не е нападателна, бързо влиза в контакт и си играе с кучетата, които се разхождат в региона.

Хората от квартала допускат, че лисицата е живяла в тревните площи, където в този момент се строи. Принудена да напусне обиталището си, в този момент тя е принудена да мигрира към обитаемоте региони на квартала, където има храна.

" Надяваме се хората да не се плашат от нея и да я одобряват. Тя е див звяр, само че не е нападателна. Дано да не стане и кожух на дамата на някой ловджия ", разясняват тракийци.

А връзките сред лисицата и кучето демонстрират, че няма безконечни врагове и даже остарялата родова омраза може да бъде загърбена.











Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР