Докато отсреща крещят, че съм и че сме част от

...
Докато отсреща крещят, че съм и че сме част от
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: От вчера и президентът е част от мафията. Защото казва истината


„ Докато насреща крещят, че съм и че сме част от мафията, е редно да се опрем само и единствено на обстоятелствата, които ще дадат опцията на българското общество да си сътвори личната теза, без да се вършат опити за внушения и неистини. Защото всеки един от нас тук е изпратен, с цел да служи на обществото. Напоследък, когато приказваме свободно и се придържаме към обстоятелствата, сме мафиоти. Не знам дали ви прави усещане, само че от през вчерашния ден и президентът е част от мафията, внезапно и той, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Защо ли? Защото е свободен, самостоятелен и споделя истината, тъй като тя, грозната истина, не се харесва на Асен Василев и Кирил Петков, по тази причина и президентът е част от мафията “. Това разгласи в декларация от името на Има Такъв Народ депутатът Станислав Балабанов.

Балабанов напомни, че точно Кирил Петков е предложил 2,5-те млн. за Министерство на регионалното развитие и строителството на автомагистрали, а след това обвинил министър Гроздан Караджов в корупция. И попита някой чувал ли е в последно време министър председателят да разяснява основния прокурор Иван Гешев. Той още веднъж зададе въпрос какъв брой души, заемали висши държавни постове, са били арестувани от Бойко Рашков за корупция. Нито един.

„ Извинявам се, един бе арестуван и си втвърди гласоподавателите “, добави той, визирайки ареста на Бойко Борисов.

Балабанов нападна властта за назначенията и за „ фамилните кръгове, които разпределят постовете в страната между тях “. По думите му Никола Минчев не е ръководител на Народно събрание не тъй като не е почитан като човек в коридорите, а тъй като не съблюдава закона.

„ Да променяш, да реформираш, да се бориш с корупцията, да защитаваш достойнството и достолепието са качества, които би трябвало да бъдат подплатени с каузи, а не с подправени изречения “, безапелационен бе Балабанов.

Той не си спести и рецензиите за френското предложение по отношение на Република Северна Македония и повдигането на ветото за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз.

„ РСМ – доказателствата за национално изменничество са налице. Това към този момент не е вест. Новината е във френското предложение, тъй като има за цел да почисти гузната съвест на Кирил Петков. Какво ни споделя Макрон – „ вие пуснете РСМ, а пък ние ще ви обещаем, след това ще се разберем. Ние знаем, че за вас не съществува македонски език, само че за нас съществува. Вие ги пуснете, нищо, че за тях сте малцинство “.

Депутатът насочи остри рецензии и към шестимата, които се отделиха от редиците на Има Такъв Народ.

„ Те към този момент са честни, нищо че ги разиграха на борсата, нищо че трансфораха Народното събрание в пазарище. Нищо, че самите те не понасяха Кирил Петков и Асен Василев поради всичките тези обстоятелства “, съобщи Балабанов.

„ Тези, които през днешния ден стоят на последния ред, не предадоха Слави Трифонов, нито мен, нито Тошко Йорданов, нито Ива Митева, нито проф. Чорбанов, нито полковник Александров, нито доцент Силви Кирилов, нито Любомир Каримански, нито останалите ни сътрудници, с които са били един тим и са работили като тим, те предадоха България “, акцентира депутатът от партията на Слави Трифонов.

„ Няма нищо по-велико от чувството, когато си на страната на истината “, сподели в умозаключение Станислав Балабанов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР