Докато някои родители кръщават децата си на членове на семейството,

...
Докато някои родители кръщават децата си на членове на семейството,
Коментари Харесай

„Кръстих сина си на горещ телевизионен герой от 2000-те – съпругът ми едва сега разбра.“

Докато някои родители кръщават децата си на членове на фамилията, други търсят ентусиазъм от обичаните си книжни или кино герои. Точно това направи една майка, само че това не се хареса добре на брачна половинка й, който не откри истината зад името на сина си, до момента в който не стана прекомерно късно.

32-годишната изясни по какъв начин тя се влюби в името Сойер, откакто се влюби в " парещ " ефирен воин от 2000-те със същото име. Тя сподели на Reddit: „ В началото на 2000 година гледах шоу и един от героите се споделяше Сойер. Да, мислех, че героят е парещ. След това започнах да се влюбвам в името без значение от всичко. Просто си мисля това е в действителност красиво име

„ След като разбрахме, че е момче, започнахме съществено да обсъждаме имената на бебето. Съпругът ми предложи куп, който не ми хареса доста, а също по този начин пуснах няколко имена, които той не искаше. В последна сметка сложих Сойер като име. За моя изненада брачният партньор ми сподели, че в действителност в действителност харесва това име и в последна сметка го избрахме. "

Дво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР