Докато ковид се изплъзва от заглавията на новините, светът се

...
Докато ковид се изплъзва от заглавията на новините, светът се
Коментари Харесай

Вижте трите най-добри места в Европа за лятната почивка

Докато коронавирус се изплъзва от заглавията на новините, светът се отваря още веднъж. Хората нямат самообладание да прекарат почивката си по екзотичните кътчета на Европа.

Въпреки покачването на цените, към момента има дестинации, предлагащи почивка на страхотна цена в зашеметяващи елементи на континента.

Вижте листата на Metro.uk с определени страни за лятната отмора:

Португалия



Оживеният Портимао е освен един от най-хубавите плажни градове в Алгарве, само че крайбрежието му е покрито от привличащи погледа червени скали. Известен с топлите, спокойни води, Praia da Rocha е от най-красивите плажове. Впечатляващи са и комерсиалните улици без коли в Стария град и крайбрежната алея на пристанището.

Испания



Никое място не превъзхожда Ибиса по лятна атмосфера. Бихте могли да изберете огромен, по-евтин морски курорт, изключително в случай че посещавате най-вече клубове или плажни питейни заведения, само че има задоволително аргументи да се разноските и във вътрешността.

Турция



Прекрасният курорт на западното крайбрежие Чесме разполага със палат от 16-ти век и оживено яхтено пристанище, където можете да се насладите на коктейли с хубав аспект към лодките. Оцветен и ароматизиран от уханното растение даже на терасата на покрива, Lavender Otel на Чесме е близо както до крепостта, по този начин и до морския бряг.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР