Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на

...
Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на
Коментари Харесай

Костадинов: Докато Петков договаряше оръжие, ние пращахме помощи

" Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на оръжие за локалните американски марионетки, Възраждане изпрати третата поредна пратка с филантропична помощ за българите в Бесарабия. Този път пратихме 10 тона, като с изключение на храни, облекла и медикаменти, в този момент включихме и офисна техника, която ни беше поискана от общината в Болград. Общото количество на изпратените от нас дарения доближи 35 тона на стойност десетки хиляди левове ", написа в профила си във фейсбук водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Има обаче нещо, което би трябвало да знаете. Тъй като украинските марионетки на Съединени американски щати основават проблеми на доставките, нашата помощ минава през Молдова и българския регион Тараклия. Докато беше в Киев, нашата американска марионетка не загатна и дума за това на локалната американска марионетка. Нещо повече - Петков благодари на Зеленски за това, че оказал помощ на блокираните в Мариупол български моряци. Същите моряци, които Украйна държа като жив щит в продължение на 54 дни, и които бяха освободени с помощта на ДНР и Русия... ", означи Костадинов.

" Така стоят нещата. Ние българите мислим за нашите сънародници и за българските ползи в Украйна. Американските марионетки мислят за украинците и за американските ползи в Украйна. Ние доставяме филантропична помощ, те доставят оръжие. Проблемът е единствено, че срамът, който с дейностите си марионетките лепват на челото на нашата страна, остава за всички нас. Срам, който сме длъжни в най-скоро време да измием ", разяснява още водачът на " Възраждане ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР