Докато хората се обръщат към грима, за да изглеждат млади

...
Докато хората се обръщат към грима, за да изглеждат млади
Коментари Харесай

„Аз съм гримьор – изхвърлете контура на рибешкото лице за моя метод и ще изглеждате по-млади“

Докато хората се обръщат към грима, с цел да наподобяват млади – може да има противоположен резултат, твърди един грим художник.

Силата на грима може да трансформира хората и да усъвършенства чертите, тази гримьорка прикани хората да се откажат от контура за нейния способ, с цел да изглеждате по-млади и до момента в който всеки има свои лични способи за прилагайки козметика, гримьорът и инфлуенсърът за хубост Лорън Хейл сподели на дамите да следват тук „ изменящия играта “ трик за контуриране и да спрат да употребяват метода „ рибешко лице “.

Майката на три деца взе към обществените медии, с цел да помогне на дамите с нейния трик за „ битка с признаците на гравитацията с придвижване на възрастта “ и счита, че нейният безукорен способ работи всякога.

Лорън, която постоянно споделя своите препоръки и трикове за грим онлайн, има за цел да помогне на дамите над 40 да се усещат по най-хубавия метод. Професионалистът по хубост твърди, че дамите, които следват метода на " рибешко лице ", в действителност влачат лицата си надолу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР