Докато говореше в имението си Мар-а-Лаго след победата в Супервторник,

...
Докато говореше в имението си Мар-а-Лаго след победата в Супервторник,
Коментари Харесай

Драматичната „смяна на скоростите“ на Доналд Тръмп в речта като „подарък“ за Мелания, след като забрави името й

Докато говореше в имението си Мар-а-Лаго след успеха в Супервторник, Доналд Тръмп изглеждаше доста повече „ приглушен “ от предходни грандиозни изяви на манифестации, което се счита, че може да е „ подарък “ за Мелания, която преди този момент го е молила да наподобява по-„ президентски “.

Според специалист по езика на тялото, Тръмп наподобява се е отказал от „ самодоволното си самоизтъкване, открит яд “ и „ комедийно показно “ в тази тирада, изглеждайки „ въздържан, спокоен и президентски “. Докато любимецът на републиканците излезе на сцената, нямаше танци на „ God Bless the USA “ на Лий Грийнууд, а Тръмп стоеше на фона на море от поддръжници, гледаше към тълпата, като просто направи къс жест с ръка, преди да отиде до подиум.

Речта му закупи по-мрачен звук, рисувайки тъмен облик на страната, като сподели, че тя тъне в безпорядък под управлението на Байдън. Той даже назова Съединени американски щати „ страна от третия свят “ на „ граници “ и „ избори “ и предизвести, че „ светът ни се смее “. Тръмп в Супер вторник


<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР