Докато големите модни брандове представят мъжките си колекции в Париж,

...
Докато големите модни брандове представят мъжките си колекции в Париж,
Коментари Харесай

10 летни стайлинг идеи от улиците на любимия Париж

Докато огромните фешън марки показват мъжките си сбирки в Париж, ние насочваме взор към фешънистите и инфлуенсърите, които препускат из града – било към следващото ревю или просто към някое от обичаните си места в града. А той постоянно намира метод да ни въодушеви. Не единствено със стайлинга на парижанките, само че и с този на туристите, които като че ли постоянно се открояват с малко по-цветни тоалети.

 Добрата вест е, че държавното управление падна точно в този момент 23 юни 2022 | Лошата вест за България е ясно. Чухме я нощес, малко след 7 - кой пред тв приемника, кой от площада. Демократично...
Докато френският изискан елементарно го разпознаваме по семплите, неутралните цветове, сантименталните флорални рокли и комфортните обувки вид „ балерини “, то харесваме и моментите, в които виждаме ярки тонове и принтове. Сред street style фотографиите на нямаше по какъв начин да не харесаме тоалетите в оранжево, един от цветовете, който е цялостен шлагер този сезон и е на път да измести даже зеленото. И за следващ път се убеждаваме какъв брой добре се комбинира с розово. Доста ненадейно, само че несъмнено стилно.

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на oversize ризите и блейзърите, които са измежду водещите трендове този сезон. И това, че по-скоро обезформят силуета, напълно не ги лишава от женственост, изключително в случай че ги комбинираме с високи. Какво още ни хареса, вижте в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР