Докато един от най-колоритните и скандални кандидати за кмет на

...
Докато един от най-колоритните и скандални кандидати за кмет на
Коментари Харесай

Скандал! НАП и съдебен изпълнител погнаха пишман кандидатът за кмет на Пазарджик Иван Папазов

Докато един от най-колоритните и скандални претенденти за кмет на Пазарджик - футболния и месарски необут Иван Папазов върти изборна агитация, от Националната организация за приходите дадоха на частен правосъден реализатор свинарниците му в селата Априлци и Сбор, на територията на общината, в която той се гласи да кметува. Това видя медията ни в аграрния уебсайт “Земеделец.бг ”.

 

На тезгяха са поставени обширни имоти и издигнатите в тях десетки здания, в това число лична електроцентрала. Става дума за главната индустриална база на притежавания от него абсурден цех „ Свиком “ АД, а преди този момент за обществена обмен бяха оповестени цялото съоръжение на фермата, както и складова база на компанията в село Варвара. Началната цена е 2 894 176,42 лв., написа в обявлението.

 

Публикацията просторно изяснява за квадратурата, постройките и машините, които страната се е принудила да продаде с цел да си удовлетвори трупаните с години вземания от страна на Папазов.

 

Въпреки, че от няколко месеца Папазов юначен се хвали по медиите какъв брой бил богат и каква къща в Бояна имал, в данъчното му досие нещата наподобяват много по-различни. По документи пишман претендентът и пръв протестър, който на скоро се закани, че ще блокира Народното събрание с 200 свинари, е много разкъсан, като се изключи че е огромен дебитор на хазната.

 

 

Освен, че виси на фиска с близо 3 млн. лева, реномето на Иван Папазов в месарския, свинарски и общо взето - всеки различен отрасъл, не е изключително положително. Тъкмо в противен случай – носи му се популярност на малък ментърджия и състезател на къси дистанции, настрана не бил и “цвете ” в персонален проект, злословят враговете му.

 

Ето какво написа за него във форума на една от най-големите медии. Коментарът е оповестен във връзка поръчката на кандидат-кмета да оглави антиправителствения митинг.

 

 

“Излязоха платените клакьори, които не са по никакъв начин миродавни за бранша. Преди малко виждам дават Иван Папазов – " Орион 2001 " ООД, гр. Пазарджик, като представител на свиневъдите, а този го ненавиждат всички, тъй като е цялостен шарлатанин, дължи пари наред, прави се на недостижим и е, познайте какъв брой пари дължи единствено на страната, само че не го гонят, тъй като е цялостен лъжец! И най-важното той е никакъв в съюза на свиневъдите, само че се прави, че приказва от тяхно име! ”, написа негов съгражданин, чието име пазим в редакцията.

 

Думите се удостоверяват и от пазарджишкия областен съд, който през 2013 година осъди Иван Папазов на година и половина условно с три години изпитателен период по обвиняване, че се е заканил да пребие и обезобрази частния правосъден реализатор Тодор Луков, който по това време също тръгнал да разказва имуществото му.

 

 

По общо мнение на хора от Пазарджик, Иван Папазов атакувал кметския стол с цел да си реши личните проблеми с бизнеса и да се разправи с съперници, неприятели, а в случай че имаме вяра на пазарджишките злословия – и с няколко баджанаци, с които мерели атрибути при известна със силикона и голите си фотоси любовница.

 

Свинарят знаел, че силите му нямало да стигнат даже за балотаж, само че пък сигурно щял до влезе в общинския съвет, което му било повече от задоволително. На втория тур пък към този момент се бил пазарил с един от съперниците си да му прелее част от гласовете си против великодушна комисионна. Толкова великодушна, че в случай че я получи, можело да си откупи свинекомплекса от частния бирник, злословят душманите му.

 

Как свинарникът на Папазов едвам не токсини Пазарджик със смрадта си и по какъв начин съгражданите му изреваха, че не си заплаща наемите на магазините, четете в последващи следствия по тематиката.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР