Докато е лежал в затвора, шесторният убиец от Нови Искър

...
Докато е лежал в затвора, шесторният убиец от Нови Искър
Коментари Харесай

Росен Ангелов редовно бил пребиван в затвора и затова избрал куршума, вместо килията



Докато е лежал в пандиза, шесторният палач от Нови Искър Росен Ангелов е бил обичай няколко пъти от пандизчии. Положението му е било изключително тежко, защото с изнасилвачите и педофилите там се отнасят най-жестоко.

„ Кибритлия и свадлив, със самочувствието, че светът е основан и се върти към него. Не бе добър в битки и отнесе шамарите. Не беше никакъв хулиган “. Това разкри някогашният негов съкилийник Марин Ташков, представен от "Телеграф ".

„ Живял съм с него по 24 часа дневно, в продължение на много месеци. Смея да настоявам, че е кадърен да извърши сходно нещо “, безапелационен е Ташков. „ В главата му има много сачми и схващане, че закононарушението е премеждие и е заслужен метод на живот, то го издига в личните му очи и го прави воин “, изясни някогашният пандизчия.

56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Вчера мъртвото тяло на изверга бе намерено в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с патрон в главата в една изоставена вила, покрай първичната му бърлога. Вероятно един от претекстовете да си пусне патрон в главата е точно споменът от побоищата зад решетките и страхът да не се окаже още веднъж там.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР