Докато чакал спътниците си, решил да премести колата, но не

...
Докато чакал спътниците си, решил да премести колата, но не
Коментари Харесай

Мъж Излъга, Че Катаджия Му Е Искал Подкуп! Излезе Му Много Солено!

Докато чакал спътниците си, решил да реалокира колата, само че не поставил колан. Докато маневрирал бил видян от служители на реда, които му създали инспекция. Катаджията обяснил на водача, че ръководи автомобил без защитен колан и му изискал документите. Последвала къса препирня, само че в последна сметка бил написан акт за провинението. В графата за възражения обаче водачът написал: " Господин Кирилов ме спря по време на паркиране и ме сподели, че ще ме пусне в случай че дам 20 лв. ".

Това несъгласие обаче довело до инспекция в ОДМВР - Шумен. Разпитали всички очевидци, само че никой не удостоверил, че служителят на реда е желал рушвет. В последна сметка станало ясно, че възражението било написано от водача в миг на гняв.

Униформеният обаче потърсил правата си в съда в Нови пазар, където магистратите признали водача за отговорен в това, че посредством регистриране на възражението в акта е разгласил за служителя на реда позорни условия, като клеветата била нанесена обществено и на длъжностно лице във връзка осъществяване на службата му.

Затова била наложена санкция от 1000 лв. и присъдил още 2000 лв. обезщетение за наклеветения служител на реда. Окръжният съд в Шумен удостоверил решението.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР