Докато бяха част от кралския двор, принц Хари и Меган

...
Докато бяха част от кралския двор, принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Как Хари и Меган разочароваха и семейство Бекъм

Докато бяха част от кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл можеха да се похвалят с редица звездни другари. Някои останаха до тях и в първите месеци след Мегзит, само че по-късно един по един започнаха да напущат потъващия транспортен съд. С дейностите си съпрузите несъмнено съумяха да отблъснат доста от околните си - като Дейвид и Виктория Бекъм.
 Принц Хари и Меган Маркъл ще продуцират филм за Netflix, а сюжетът не е инцидентен
Сламката, за която удавниците Хари и Меган ще се заловен

Поемат в нова посока

Бившият футболист постоянно е бил в тясна връзка с кралския двор, нееднократно е получавал ордени, а на поклонението пред кралица Елизабет Втора чака часове наред дружно с всички други, с цел да й отдаде заслужена респект. И в случай че преди сме го виждали в компанията на принцовете Уилям и Хари и техните съпруги, в този момент обстановката е малко по-различна.

Според източници, представени от The Sun, разривът между принц Хари и Дейвид Бекъм стартира още през 2018 година Тогава херцогът на Съсекс насочва покана към някогашния британски капитан да участва на закриването на игрите Invictus в Австралия.
 Снимка 629148

Бекъм се съгласява, само че остава отчаян, когато идва на мястото на събитието, тъй като принц Хари даже не благоволява да пристигна да го поздрави и да му благодари за наличието. И за тази обстановка виновност още веднъж се хвърля върху Меган, която не е желала ползата към нея да бъде помрачен от този към семейство Бекъм.

И всичко това се случва единствено няколко месеца след кралската женитба, на която Дейвид и Виктория бяха измежду вип гостите. Получиха обаче покана единствено за църковната венчавка, само че не и за тържествения банкет, което мощно ги е обидило.

Твърди се още, че е останала разочарована от отхвърли на Пош Спайс да й дава безвъзмездни облекла и аксесоари, като в подмяна херцогинята просто е трябвало да се демонстрира на обществени места с тях. А сходен вид услуги са в прорез с разпоредбите на кралския двор.
 Снимка 614945

Вместо с облекла, госпожа Бекъм е помогнала на Маркъл със препоръки за визията й и даже й е осигурила процедури за лице и коса с членове на нейния антураж. Тя е приютила и някогашната актриса в фамилната им къща в Лос Анджелис по време на нейно соло пътешестване в Съединени американски щати, още преди да стане брачна половинка на принц Хари. Тези детайлности обаче рядко се загатват, което разгневява Дейвид Бекъм.

Въпреки всички разочарования, семейство Бекъм се пробва да резервира положителните си връзки с тогавашната кралска двойка. Виктория дава назаем свое палто на Меган, което тя носи на обичайна коледна работа, а през 2020 година основава особено за нея тоалет, който да носи на последната си изява като част от кралското семейство.
 Как наподобява домът на принц Хари и Меган Маркъл
Как наподобява домът на принц Хари и Меган Маркъл

И какво значение имат две дървета

След Мегзит обаче Дейвид и Виктория избраха неутралитета, а скоро по-късно пък демонстрираха, че остават на страната на кралския двор. И внезапно ги видяхме по-близко от всеки път с принц Уилям и Кейт Мидълтън. И към този момент няма никакво подозрение, че принц Хари и Меган Маркъл още веднъж са страната на губещите, а тях никой не ги харесва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР