Докато Apple се очаква да разкрие моделите iPhone 2018 някъде

...
Докато Apple се очаква да разкрие моделите iPhone 2018 някъде
Коментари Харесай

Foxconn дава бонуси на работниците, които останат да сглобяват новия iPhone

Докато Apple се чака да разкрие моделите iPhone 2018 някъде в границите на идващите осем седмици, подизпълнителят Foxconn се пробва да добави още служащи, които да сглобяват устройства в неговите фабрики в Женгжу, Китай. Като тласък да се набави нужния брой служащи, с цел да се резервира потенциала на поточните линии, Foxconn предлага еднократни бонуси на чиновниците, които възобновят договорите си. Бонусът възлиза на 2 000 юана или към 295 $ и се чака да бъде препоръчан през ноември.
Въпреки че предлага
бонуса, Foxconn наподобява следи всяка стотинка, която харчи за предпроизводствените разноски за новите iPhone модели. Миналата година компанията похарчи толкоз пари в подготовка за производството на iPhone X, че регистрира по-ниски от предстоящите облаги за четвъртото тримесечие на 2017 година Foxconn се пробва това да не се повтори тази година.

Очаква се Apple да показа три нови моделa тази година, в това число 5,8-инчово продължение на iPhone X, 6,5-инчов модел iPhone X Plus и 6,1-инчов iPhone 9. Последното устройство ще носи LCD екран, до момента в който другият два мобилни телефона ще употребяват OLED панели. И трите телефона се чака да включват A12 чипсет, издигнат от TSMC благодарение на 7nm процеса, и TrueDepth камера.

Въпреки слуховете, че администрацията във Вашингтон хипотетично е направила заричане пред основния изпълнителен шеф на Apple Тим Кук да резервира iPhone от сегашната комерсиална война сред Съединени американски щати и Китай, очакванията на Apple да понижи цените за новите единици може да зависят от това дали компанията желае да одобри по-ниски маржове на облага за новите си телефони.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР