Доживотен затвор за каналджийство и нови правила за солидарна защита

...
Доживотен затвор за каналджийство и нови правила за солидарна защита
Коментари Харесай

ВМРО искат доживотен затвор за каналджийство и намеса на Европа за постигане на нулева миграция

Доживотен затвор за каналджийство и нови правила за солидарна отбрана на границите на Европейски Съюз желаят от Вътрешна македонска революционна организация в позиция, изпратена до медиите.

Чудовищни са към този момент размерите на войната, която втора година се води на границата ни с Турция, декларират от партията. До 2021 година, с помощта на ограниченията, взети от Вътрешна македонска революционна организация като част от законодателната и изпълнителната власт в страната, казусът с каналджийството и с потока „ небогати майки с деца “ беше решен, натискът от страна на тълпите млади мъже от Близкия изток беше овладян, показват от Вътрешна македонска революционна организация. Факт е обаче, че макар нашите непрестанни предизвестия към нестабилните парламенти, служебни кабинети и пагубното ръководство на Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, се стигна до убийството на трима униформени и десетки още съдбовни произшествия с незаконни мигранти, а през вчерашния ден станахме очевидци на още една нечовешка картина - камион, препълнен с мъже от Афганистан, в който 18 души умират от задушаване, а още десетки са в окаяно положение в резултат на следващия опит за трафик на хора през страната, пишат още от групировката.

Според Вътрешна македонска революционна организация националната ни сигурност безусловно е „ пробита “, а границата ни бива „ прегазвана ежечасно от минаващи през телата на чиновниците на реда, които се пробват да я опазят ”.

Именно този случай и случаите в Бургас, село Голям Дервент и случаят на входа на София отпреди месеци, както и десетките гонки в страната, които заплашват живота на служителите на реда и на цивилните жители съвсем всеки ден последната година, са мотив да желаяме и налагане на доживотни присъди за каналджиите, показват от Вътрешна македонска революционна организация.  Според тях за делата за нелегално прекосяване на границата би трябвало да се ползва и бързо правосъдно произвеждане по член 356, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс.

От Вътрешна македонска революционна организация декларират, че желаят анулация на Дъблинското съглашение. Според този документ всеки незаконен преселник би трябвало да бъде връщан в страната, през която е влезнал в Европейски Съюз. Искаме ново съглашение, което да наложи работещи правила за солидарна отбрана на границите на Европейски Съюз, показват от групировката.

Призоваваме служебния кабинет на Гълъб Донев да предприеме дейности по започването на незабавни диалози с Европейска комисия за незабавни ограничения за анулация на Дъблинското съглашение и основаването на нови, работещи правила за отбрана на външните граници на Европейски Съюз, каквато е границата ни с Турция, молят от партията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР