Доживотен затвор за 21-годишния Мартин Трифонов, обвинен в убийство на

...
Доживотен затвор за 21-годишния Мартин Трифонов, обвинен в убийство на
Коментари Харесай

Доживотен затвор за убиеца на 6-годишната Кристин от Сотиря поиска обвинението

Доживотен затвор за 21-годишния Мартин Трифонов, упрекнат в ликвидиране на 6-годишното дете от село Сотиря, изиска окръжният прокурор Пламен Стефанов.

Окръжният съд в Сливен заседава за повторно по делото, като бяха разпитани вещото лице доктор Тома Чаушев и четирима очевидци на частните ищци - роднините на детето.

Съдът одобри заключението на патолога доктор Тома Чаушев, направил огледа на тялото и аутопсията. Според него гибелта е била неизбежна и неизбежна, породена от съчетана контузия от удари с тъпи предмети.

Почернени родители поддържаха сем. Министерски и оповестиха: Готови сме на митинги, с цел да се трансформират законите

Разпитани бяха очевидци на роднините на убитото дете, които са цивилен ищци по делото, като упорстват за обезщетение от общо 600 000 лв. за претърпени неимуществени вреди. Те са единомислещи, че случилото се е голяма покруса, като показват, че хората продават фамилната си къща в Сотиря, която им припомня за убитото дете.

Обвинениaята са три - за ликвидиране, опит за обезчестяване и блудничество с малолетно дете. Според прокурора обвиненият, въпреки и млад, е публично рисков, а действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив. По думите му, той няма ценностна система, а задоволява първичните си потребности. Психологичната експертиза е посочила, че страда от личностно разстройство, само че е съзнавал какво прави. Той уточни, че не открива смекчаващи виновността условия, с изключение на самопризнанията му.

Адвокатът на околните изиска най-тежкото наказване - пожизнен затвор без право на подмяна. Обвиняемият не пожела да изясни претекстовете за закононарушението, а юристът му настоя за наказване към междинния размер, като уточни, че мъжът имал обремененост, израснал е в тежка среда, има личностно разстройство.

Съдът ще оповести решението си в 11:30 часа през днешния ден.

Престъплението бе осъществено на 15 август, като Трифонов бе хванат след съвсем 24-часово търсене на идващия ден и бе ранен откакто оказал опозиция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР