Договори за над 50 млн. лв. без ДДС с три

...
Договори за над 50 млн. лв. без ДДС с три
Коментари Харесай

Над 50 млн. за ремонт на 227 вагона дава БДЖ

Договори за над 50 млн. лева без Данък добавена стойност с три компании подписа държавното сдружение „ БДЖ – пътнически транспорти “ ЕООД за ремонт на 227 вагона. Срокът на договорите е тригодишен. Поръчката за реализиране на планов (среден и капитален) ремонт на избраните от „ БДЖ – Пътнически транспорти “ бе оповестена при започване на май месец тази година.
Тя е обжалвана от украинската компания „ Вет Аутомотив Украине “ ООО в Комисията за отбрана на потребителите, само че й е отказано произвеждане, тъй като не е отстранила нередовности в документите. Така, до прекъсване на поръчката не се е стигнало и процедурата е довършена. В началото на този месец шефът на държавното сдружение е подписал контрактите с тримата реализатори. Фирма „ Интерком “ ЕООД е спечелила ремонтите по 11 обособени позиции на обща стойност 20 105 260 лева без Данък добавена стойност.
Договорът на „ Коловаг “ АД е за 30 572 300 лева, а задължението на сдружението е за вагоните от 10 обособени позиции. „ Хан Крум “ АД има ангажимент единствено към един тип вагон на стойност 1 004 700 лева
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР