Договор за доставка на суров петрол подписаха в Кайро най-голямата

...
Договор за доставка на суров петрол подписаха в Кайро най-голямата
Коментари Харесай

Договор за доставка на суров петрол подписаха петролни компании от Гърция и Египет

Договор за доставка на недопечен нефт подписаха в Кайро най-голямата гръцка енергийна компания в Южна и Източна Европа - " Хеленик енерджи " (HELLENiQ ENERGY), и националната петролна компания на Египет, съобщи организация АНА-МПА.

Споразумението беше подписано през вчерашния ден от основния изпълнителен шеф на гръцкото петролно сдружение Андреас Сиамисис и ръководителя на египетското петролно сдружение Алаа ел Батал в наличието на министъра на петрола и минералните запаси на Египет Тарик ел Мола. Това стана в границите на египетския енергиен конгрес - EGYPS, проведен от Арабска република Египет с присъединяване на няколко енергийни компании от района.

Коментирайки съглашението, което уголемява и укрепва връзките на гръцкото сдружение с египетското, Сиамисис съобщи, че без значение от обстоятелството, че фокусът е върху по-чистите енергийни източници, нефтените артикули не престават да бъдат най-голямата активност на сдружението, като в същото време остава приоритет обезпечаването на различни източници на доставки на недопечен нефт за гръцкия пазар в изискванията на огромна пазарна неустойчивост. 

Египетският енергиен конгрес се провежда всяка година в Кайро под егидата на президента на Египет Абдел Фатах ас Сиси и е най-големият за петрол, газ и сила в Египет, Северна Африка и Средиземно море. Тази година форумът притегли повече от 32 000 участници, а експертите от сектора и ръководителите на предприятия разгледаха стратегическите цели в района, написа гръцкият уебсайт „ бизнес нюз “. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР