Доброволците от сдружението Бъди човек-Айтос“ провеждат за 10-та година благотворителна

...
Доброволците от сдружението Бъди човек-Айтос“ провеждат за 10-та година благотворителна
Коментари Харесай

Доброволци с благородна кампания в Айтос: Подари вечеря на пенсионер в нужда

Доброволците от сдружението „ Бъди човек-Айтос “ организират за 10-та година благотворителна акция. Тя е под надпис „ Подари вечеря на пенсионер в потребност “ . В самодейността ще взе участие и офис мениджърът Данка Рангелова от Айтос.

Данка Рангелова. Снимка: Д.Р.

През годините Данка е била неоспорим деятел за разпространяване на положителното . Помогнала е на доста хора, които са били в неравностойно състояние. Според нея, с цел да има „ единодушие и непоклатимост в обществото, хората би трябвало да са единни “ .

„ За мен присъединяване в самодейността „ Подари вечеря на пенсионер в потребност “ е на първо място идея. Надявам се повече хора да последват образеца ми, тъй като положителното не би трябвало да се прави единствено по време на празниците, а целогодишно “ , безапелационна е Рангелова.

Акциите на Сдружението са обичайни и се организират за празниците Великден и Коледа. Събират се хранителни артикули и средства за подкрепяне на самотни възрастни хора в Айтоско. Това става посредством дарителски кутии на разнообразни места в града и кошници в част от магазините, където може да се оставят  трайни и пакетирани артикули . Хранителните пакети ще бъдат предоставени на нуждаещите се на 22 декември .

„ Причината да се включи в акцията е да доставя парченце наслада в сърцата на хората в потребност “, безапелационна е Данка Рангелова.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР