Доброволците от предизборния щаб на руския президент Владимир Путин, заедно

...
Доброволците от предизборния щаб на руския президент Владимир Путин, заедно
Коментари Харесай

Путин започва да събира подписи за участие в президентските избори

Доброволците от предизборния щаб на съветския президент Владимир Путин, дружно с клонове на Народния фронт и Единна Русия, ще стартират в събота да събират подписи в поддръжка кандидатурата на съветския водач за идните президентски избори, оповестява ТАСС.

Събирането на подписи ще продължи до края на януари

Припомняме, че .

На 8 декември той разгласи кандидатурата си за президент през 2024 година в явно режисиран опит да наподобява, че се кандидатира по искане на съветските военнослужещи.в диалог с съветски военнослужещи след връчването на медалите " Златна звезда " в Големия кремълски замък на 8 декември.

Според закона самостоятелните претенденти би трябвало да съберат 300 хиляди подписа,  като от всеки индивид на Руската федерация би трябвало да има не повече от 7,5 хиляди подписа.

Подписите би трябвало да бъдат предадени в ЦИК преди 18:00 часа московско време на 31 януари, с цел да се записват претендентите за изборите.
 Путин отива на изборите като самостоятелен претендент
Путин отива на изборите като самостоятелен претендент

Той няма да се кандидатира като член от ръководещата партия " Единна Русия "

Според решение на Централната изборна комисия на Руската федерация президентските избори в Русия Това ще бъдат първите тридневни президентски избори в Руската федерация.

още един шестгодишен мандат, тъй като се радва на голяма поддръжка в съветското общество, с рейтинги в социологическите изследвания от към 80 %.

Кои са декларирали желание да се кандидатират против него. Борис Надеждин от Градския съвет на Долгопрудни в Московска област и някогашен народен представител от Държавната дума; журналистката Екатерина Дунцова; Сергей Липатов, пощальон по специалност и ръководителят на Националната пенсионна асоциация Анатолий Рабинович. и чака правосъден развой по обвиняване в подбудителство към екстремистка активност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР