Доброволци от младежката организация на БЧК ще раздават утре донорски

...
Доброволци от младежката организация на БЧК ще раздават утре донорски
Коментари Харесай

Доброволци на БЧК ще раздават донорски карти пред Народния театър Иван Вазов

Доброволци от младежката организация на БЧК ще раздават на следващия ден донорски карти пред Народен спектакъл "Иван Вазов ". Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Инициативата е в границите на Националната акция в поддръжка на донорството и трансплантацията "Да! За живот! ". Желаещите да вземат Донорска карта могат да го създадат сред 14.00 и 18.00 ч. Донорски карти ще бъдат предоставяни пред Народния спектакъл и на 27 ноември.

На 21 ноември - Денят на християнското семейство, доброволци ще раздават донорски карти пред храмовете "Св. Александър Невски ", "Св. София " и "Св. Неделя ".

От Министерство на здравеопазването разпространиха график за разпределяне на донорски карти

На 28 ноември, от 11.30 до 13.00 ч. искащите могат да вземат Донорска карта и в постройката на Медицински лицей "Йорданка Филаретова ".

Доброволци на Българския юношески Червен кръст ще раздават донорски карти и по време на обичайна студентска кръводарителската акция, която ще бъде на 19 ноември в Националната спортна академия "Васил Левски ", на 26 ноември - в

Нов български университет, на 28 ноември - в Биологическия факултет на Софийския университет /СУ/ "Св.Климент Охридски " и на 3 декември - във Факултета по математика и информатика на СУ "Св.Климент Охридски ".

Донорски карти всеки ден се дават в централата на БЧК /бул. "Джеймс Баучер " 76/, в Центъра за образование по първа долекарска помощ на кандидат-шофьори /бул. "Дондуков " 61/ и в пет от териториалните центрове на Столичната организация на БЧК, намиращи се в кварталите "Стрелбище ", "Люлин-7 ", "Надежда ", "Редута " и "Бели брези ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР