Добро утро в тази прекрасна събота, както обещават синоптиците за

...
Добро утро в тази прекрасна събота, както обещават синоптиците за
Коментари Харесай

Труден ден за две зодии, друга прави важен избор

Добро утро в тази прелестна събота, както дават обещание синоптиците за по-голямата част от България. Сипвайте кафето и планирайте деня с нашия хороскоп.

ОВЕН

Напрегнат, само че прелестен ден. С възторг ще се захващате с нови планове, дори и такива, които преди са ви изглеждали неизпълними. Вашата упоритост и убеденост ще ви оказват помощ да преодолеете всички компликации. Правилно ще оценявате обстановките и ще се преценявате с събитията.

ТЕЛЕЦ

Не е елементарно да съхраните хладнокръвие през днешния ден. Не се подавайте на провокации и избягвайте общуването с хора, които ви нервират и натоварват душевен. Втората половина на деня е отлична за креативна работа. Мнозина от вас ще намерят ненадейно приложение на своите гении.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е неизмеримо и вдъхновяващо. Вероятни са приятни срещи и занимателни стечения на събитията. Ще имате нови хрумвания и с възторг ще се захващате да ги осъществите. Не постоянно бързо ще постигате триумф, само че не би трябвало да се отказвате от замисленото. Настойчивостта ви ще бъде възнаградена.

РАК

Бъдете подготвени за непредвидени събития. Едва ли ще може да действате по проект. По-вероятно е, да се заемете с нови задания или да решавате проблеми, за които преди не сте се и замисляли. Няма да е елементарно, само че ще ви бъде забавно. Втората половина на деня ще е по-спокойна.

ЛЪВ

Днес ще сте прочувствено напрегнаги. Ще приемате прекомерно персонално неща, на които преди не сте обръщали внимание. Рутинните занимания ще ви оказват помощ да преодолеете паниките си. Втората половина на деня е по-ползотворна. Времето е чудесно за всевъзможни креативен занимания.

ДЕВА

Струва си през днешния ден да сте деликатни с парите. Постарайте се да не харчите прекомерно и да не правете спонтанни покупки. Някои от вас могат да направяте съмнителни покупко-продажби, за които след това ще съжаляват. В останалото денят ще е благопритен. Лесно намирате общ език с най-различни хора.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден, през който ще ви върви във всичко. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва с какво да се захванете незабавно и какво може да отложите. Не са изключени сполучливи покупки или преференциални покупко-продажби. Спокойно може да рискувате, само че единствено в обстановки, за които си коства.

СКОРПИОН

Повече от нормално през днешния ден ще проявявате лековерие, което за жалост, ще има неприятни последици. Някои от вас ще захвърлят стартирани каузи, в случай че се сблъскат с незначителни компликации. По-късно денем ще имате опция да подобрите връзките си с някои хора.

СТРЕЛЕЦ

Не си губите времето си на вятъра. Днес имате късмет да постигнете отлични резултати на доста фронтове. Изобретателни сте и бързо ще намирате решения на проблемите. Вашата съобразителност ще провокира удивление. Време за разрешаване и на финансови въпроси.

КОЗИРОГ

Ползотворен ден. Ако деянията самодейност, ще имате поддръжка в доста от начинанията си. Втората половина на деня е подобаваща за покупки и покупко-продажби. Интуицията ще ви подсказва защо може да харчите парите си и къде да икономисате. Очаква ви сантиментална вечер.

ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте. Сутринта са вероятни напрегнати моменти, само че с времето обстановката ще се усъвършенства. Точно по тази причина не планирайте значими задания и срещи. Днес не се захванете с нещо ново. Отделете време за повече отмора. Очаквайте и сантиментални изненади - ще поддържате връзка прелестно с обичан човек.

РИБИ

Постарайте се да сте миролюбиви и доброжелателни. Така ще подобрите връзки, които напоследък са били напрегнати. Пътувания, дори и не планувани ще ви зарадват и ще имате ярки усещания от тях. Възможни са непредвидени по-големи разноски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР