Добро утро!Тук е най-важното:Русия напада едновременно във всички посокиПремиерът събира

...
Добро утро!Тук е най-важното:Русия напада едновременно във всички посокиПремиерът събира
Коментари Харесай

Три минути: Русия иска и Южна Украйна. Трябва ли хората да купуват оръжие вместо държавата

Добро утро!

Тук е най-важното:
Русия атакува по едно и също време във всички посокиПремиерът събира дарения за оръжие за УкрайнаИлон Мъск купи Туитър
В съветска петролна база избухна пожар, съветските управляващи не показват повода. Базата е, на 110 км от украинската граница. По-рано Москва обвиняваше украинските военни в това, че обстрелват региона, както и друга близка до Украйна територия – към Белгород.
Фронтът
Русия желае да превземе освен Източна, само че. Това са проектите й за втората фаза на войната. Първоначално Москва твърдеше, че ще се концентрира върху региона на Донбас, на изток.

Но в понеделник съветската войска удари, част от които са в Западна и Централна Украйна.

Съветникът на президентската администрация Олексий Арестович твърди, че Русия води нападението по едно и също време във всички направления, което, съгласно него, опонира на основите на военното дело. Напредъкът на съветската войска е, отбелязва Англия.

В Мариупол, който е съвсем изцяло опустошен, все по този начин остават цивилни, които не могат да бъдат евакуирани. са в завода „ Азовстал “, който е под украински надзор.

Наблюдателите все по-често приказват за това, че Украйна може войната. Но при едно изискване - в случай че получи от чужбина нужното оръжие.
България остава "по средата "
България все по този начин не дава оръжие на Украйна, само че и не споделя, че няма да го даде. „ Не може да сте по средата “, сподели украинският външен министър, който прекара в България три дни, без да чуе ясна позиция.

За пет дни ръководещата коалиция на пет пъти избяга от взимането на решение и го замести с други противоречиви хрумвания.

Първо Народното събрание не позволи разглеждането на сходно предложение от ГЕРБ и от Демократична България, а просто.

Второ, болшинството устоя и на на Кулеба за изпращане на оръжие.

Трето, министър председателят реши съдружните сътрудници с ситуацията в Украйна, като води по един човек от партия в Киев. „ За да вземат осведомено решение “, сподели той. Сякаш до момента те не са съумели да схванат по какъв начин протича войната, написа в Дойче веле.

Четвърто, Кирил Петков прикани на частни начала за изпращане на оръжие на Украйна – „ до момента в който стигнем до консенсус “, сподели той.

Пето, във вторник партиите в обединението въпроса.

Във вторник войната навлиза в 62-я си ден. Заявките на останалите страни (без Унгария) за военна помощ бяха направени в първите дни след нашествието.
Слави Трифонов е „ за “
Лидерът на „ ИТН “ се разгласи за помагане на Украйна „ в това число и с оръжие “. Това е първата безапелационна позиция на Има Такъв Народ по този въпрос.

Христо Иванов от „ Демократична България “ сложи Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР