Добро утро!Тук е най-важното:НАТО укрепва източния флангКаракачанов се оттегля от

...
Добро утро!Тук е най-важното:НАТО укрепва източния флангКаракачанов се оттегля от
Коментари Харесай

Три минути: Войници от САЩ отиват в Полша и Румъния. Каракачанов се оттегля от шефския пост във ВМРО

Добро утро!

Тук е най-важното:
НАТО укрепва източния флангКаракачанов се отдръпва от шефския пост във ВМРОПарламентът гласоподава оставката на Цацаров
Съединени американски щати разполагат в Източна и Централна Европа. 1 000 от тях ще бъдат в Румъния, други 2 000 – в Полша и Германия. България не се загатва. Ден по-рано Вашингтон беше преговарял от източния фланг на НАТО, в това число и за тези войски.

Докато светът приказва за опасността от война, надвиснала над Украйна, самата Украйна живее като страна, в която войната от 8 години не е серпантина – поради анексията на Крим и попадането на източни територии под проруски надзор. Вижте от една напълно същинска военна линия.
COVID-19
има 9 152 болни от ковид в България. Процентът на позитивните проби е 26,11%. COVID-19 лиши живота на още 87 души. 86,21% от тях не са били имунизирани. Всички данни можете да следите.

Десислава Радева е с ковид и това докара до. Той самият е с негативен тест.

Хиляди се бунтуваха в Канада против противоепидемичните ограничения, само че част от тях правеха това под знаме със свастика..
Вътрешна македонска революционна организация и тайните служби
се отдръпна от лидерския пост във Вътрешна македонска революционна организация след четвърт век отпред на организацията. Новината съответствува с публикуването на изявление на първия началник на македонските служби за сигурност, който твърди, че Каракачанов е бил през 80-те. Начело на Вътрешна македонска революционна организация ще има трима души – евродепутатът Ангел Джамбазки и някогашните депутати Александър Сиди и Искрен Веселинов.
Сотир Цацаров
От 1 март няма да е отпред на антикорупционната комисия. В сряда Народното събрание одобри оставката му. Цацаров ще се върне на работа във Върховната касационна прокуратура като редови прокурор.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Жената, която не дочака банкет в болница
Прокуратурата във Враца стартира, умряла след 40-минутно очакване за банкет в локалната болница. Според околните дамата се е задушавала в дома си, само че не е дочакала кола за спешна помощ и е била отведена в болничното заведение със личен превоз. Там се е наложило да чака за банкет, който не е дочакала. Социалните мрежи и някои медии демонстрираха видеозапис от събитията в болничното заведение, който по-късно беше заличен.
Борис Бонев и „ Продължаваме промяната “
Общинският консултант не изключва да се кандидатира за кмет на София, счита, че има нужните качества и вижда евентуален сътрудник в „ Продължаваме промяната “. В „ Студио България “ на Свободна Европа той разказа какво е разкрил зад публичните поръчки на осветлението в София.

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
И една препорък а
Състезателят по биатлон продаде златния си орден, да даде пари на жена, болна от рак. Той е Човек на деня на Свободна Европа.
… плюс моят персонален любимец
Няколко села в източна Украйна живеят единствено по ярко. Спусне ли се нощта, рискуват да се озоват под снайперистки обстрел. Той идва от други села в близост, които са под контрола на проруските сепаратисти в Донбас. Репортаж на.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Татяна Ваксберг
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР