Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Експлозии в КримСи Дзинпин в

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Експлозии в КримСи Дзинпин в
Коментари Харесай

Три минути: България няма да купува боеприпаси за Украйна заедно с ЕС. Как изчезва асфалт за 1 милиард

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Експлозии в КримСи Дзинпин в МоскваКой ръководи със клюки
Осемнадесет страни от Европейски Съюз подписаха и за попълване на националните ресурси на страните членки. Проектът е за 2 милиарда евро., само че България не е част от него. Изненадани ли сте?

с попълването на празнините във военновъздушната защита след решението на Варшава да даде част от изтребителите си МиГ-29 на Украйна.

, че опциите за помощ и подмяна на руски оръжия със западни към този момент не съществува.
Опасните пътища в България
Опасни, по-тънки от нормата пътища. Изчезнал асфалт за милиарди и пасивна прокуратура., което е известно за инспекцията на държавното управление по отношение на проблемите на пътното строителство в България.

Един почина, а няколко души пострадаха, откакто край софийското село Алдомировци. Преди това полицията е преследвала колата, която не е спряла за инспекция.

Може ли държавен орган, принуден от съда, да крие инспекцията на имущество на политически водач? Отговорът е „ да “, тъй като Антикорупционната комисия отхвърли да разгласява.

Какво мислите за тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Си Дзинпин в Москва
Президентът на Китай в последните четири години. Събитието идва дни, откакто Международният углавен съд (МНС) издаде заповед за ареста на Владимир Путин.

Заповедта за арестa ще има „ чудовищни последствия “ за интернационалното право,.

Малко по-късно Следственият комитет на Руската федерация заяви, че е образувал, които издадоха заповедта.
Политическите битки в Източна Европа
Дългогодишният водач на Черна гора против някогашния стопански министър на страната Яков Милотич. Втория тур на изборите е след месец.

Беларуският публицист на Радио Свободна Европа/Радио Свобода (РСЕ/РС). През декември 2021 година Лосик беше наказан на 15 години затвор по няколко обвинявания. Той твърди, че е почтен и че е една от многочислените жертви на репресиите на Александър Лукашенко.

Една жена, която развява европейското знаме даже пред водното оръдие. Тя се трансформира в знак на митингите против закона за задграничните сътрудници в Грузия. Нана Малашхия.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Изчезналите деца от Украйна
Новината за издадената заповед за ареста на Путин е окончателният знак за неговата изолираност. Нравите в Кремъл пък са причина специалисти да виждат и риск за живота на президента на Русия..

Експлозии раздрусаха. Киев заяви, че е осъществена офанзива с дрон, при която са унищожени съветски ракети. Руското ръководство на полуострова отхвърли новината и твърди, че задачата на офанзивата е била цивилно население.

против Бахмут през последните 24 часa, заяви Киев. Руската войска е направила общо 69 набези против града и други обитаеми места в региона.
Няколко рекомендации
Посланията на Министерството на финансите са комбинация от обещания за продължаващо нарастване на заплащанията и в това време ограничение на разноските. Проблемът е, че няма по какъв начин да стане,, който назовава дейностите на държавното управление „ ръководство на слуховете “.

Швейцарският банков колос на стойност 3,25 милиарда евро. Креди Суис е банката, която беше санкционирана поради нарушавания по отношение на пране на пари от.

На 24 март в 20 ч., който завоюва „ Оскар “. В него съществена роля има и българинът Христо Грозев. Ако не сте гледали кино лентата, не го пропускайте в петък.

Във вторник в каналите на Свободна Европа очаквайте. В него можете да видите какво е общото сред детонации във военни хранилища в България и Чехия, съветски секрети сътрудници и отравяния с Новичок, както и връзката на всичко това с войната в Украйна.
Човек на деня
Макар че до неотдавна беше в гимназията, името му все по-често се загатва в международния кайт сърф. През предходната година той записва две четвърти места в надпревари при мъжете, а преди дни зае и второ място в Кабарете, Доминиканската република. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР