Добро утро!Най-важното е тук:ПеевскиКорабът с кокаинаДумата гей“ в Егейско море“

...
Добро утро!Най-важното е тук:ПеевскиКорабът с кокаинаДумата гей“ в Егейско море“
Коментари Харесай

Три минути: Пеевски напредва към Кърджали. Какво чува Русия в името Егейско море?

Добро утро!

Най-важното е тук:
ПеевскиКорабът с кокаинаДумата „ гей “ в „ Егейско море “

се бори за доверието на гласоподавателите на Движение за права и свободи седмици преди групировката да избере новия си водач. Той е първият не-мюсюлманин, който се готви да оглави Движение за права и свободи. Във вторник Пеевски отиде за първи път на в Кърджалийска област, където всяка година се организира възпоменание за убийствата, съпровождали на българските турци през декември 1984 година Тюркян е името на убито тогава 17-месечно бебе.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Корабът с кокаина
Преди Бъдни вечер Ирландия задържа „ Верила “, плаващ под малтийски байрак, с кокаин на стойност над 20 млн. евро. Корабът е благосъстоятелност на „ Параходство Български морски флот “ на братя Домусчиеви. До края на почивните дни бяха българи от екипажа, а на двама от тях бяха. Общо трима от шестимата са в България. Шефът на отдел „ Борба с наркотрафика “ в българските митници счита, че кокаинът не е бил предопределен за българския пазар, написа.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Ивицата Газа
Израел нанесе един от най-смъртоносните удари, откогато войната стартира на 7 октомври. Два дни по-късно Тел Авив сподели, че войната ще продължи. Турският президент, който през цялото време на войната се обяв
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР